Til hovedinnhold

Raskere mini-NAS fra Buffalo

Buffalo Technology lanserer en oppgradert versjon av sin minste NAS. Linkstation Mini har fått ny prosessor og flere funksjoner, og skal ifølge en pressemelding være likeverdig med større NAS-løsninger når det gjelder ytelse og funksjonalitet.

Linkstation Mini har en størrelse på 88 x 40 x 135 mm, og leveres uten vifte. Den har en overføringsytelse på opp til 40 MB/s.

Blant de nye funksjonene er en innebygd Bittorrentklient, og innebygd støtte for DLNA/UpnP skal gjøre det mulig å streame media som film, musikk og bilder til andre PC-er, mediespillere eller spillkonsoller. Linkstation Mini integrerer også med Itunes, som gjør at all musikk som lagres på enheten vises i Itunes på PC-en.

Videre har Linkstation Mini to 2,5-tommers harddisker, som bruker opp til 60 prosent mindre strøm enn større NAS-løsninger.

Ellers har enheten innebygd FTP, støtte for Apple Bonjour og Active directory, skriverserver og mulighet til å direkte koble inn ytterligere lagring via en USB-port på baksiden. Buffalos løsning Webaccess gir også tilgang til lagret informasjon via nettet for PC, Mac og Iphone.

Detaljene finner du på buffalo-technology.com.

Pris og tilgjengelighet

Linkstation Mini er allerede leveringsklar, og tilbys i svart eller hvit på enten 500 GB eller 1 TB. Veiledende utsalgspris er 1799 og 2499 NOK for henholdsvis 500 GB og 1 TB.

(Kilde: Buffalo Technology)

annonse