Nyhet

Svarer du med et grynt?

De fleste svarer heldigvis med folkeskikk.

Netcom har spurt sine brukere om både det ene og det andre, fra hvordan de svarer i telefonen til hvilke numre de husker utenat. Fra en ferske trendrapport hvor 1001 privatkunder ble spurt om sine mobilvaner, kan man finne finurlig statistikk.

Sier ingenting

De fleste mobilbrukere sier et eller annet når de tar telefonen. Men det er faktisk også noen som ikke sier et pip, eller svarer med et aldri så lite grynt. Det er riktignok (heldigvis) ikke mange, men en prosentandel på 0,1 prosent.

De fleste svarer ved å kun si fornavnet sitt, mens å si "Hei" eller noe i den samme stilen også er populært.

Selv om du har kontakliste på mobilen, kan det være lurt å kunne noen få, viktige numre utenat. Av deltakerne i Netcoms statistikk svarer 2,5 prosent at de ikke kan et eneste telefonnummer. Det de aller fleste kan, er derimot sitt eget. På andreplass kommer nummret til foreldrene. 0,7 prosent har svart at de kan numrene til alle i kontaktlisten sin.

Foreldrene som bakgrunnsbilde?

De fleste mobiler har i dag mulighet for å ha et egendefinert bakgrunnsbilde i hvilemodus. Dette kan være bilder som følger med telefonen, eller bilder du selv tar med telefonens kamera.

Mens 50 prosent av de spurte foretrakk å ha bilde av barna sine på mobilen, foretrakk hele 11,5 prosent å ha bilde av seg selv. 0,8 prosent av de spurte vil helst ha bilde av foreldrene sine på mobilen sin.

Hele undersøkelsen kan du se på Netcoms egne sider »

(Kilde: Netcom)

Les også
Barn jobber for mobilprodusentene
Les også
Vi er lei av avanserte funksjoner
Les også
- Mobilflørting er ikke utroskap
annonse