Tek.no

Nyhet

LG med enda en supertelefon?

17 Des 2010 13:45

Det er ikke mer enn en dag siden LG lanserte sitt beist LG 2X med tokjerneprosessor. Nå har en kilde hos LG fått tak i noen bilder av det som kan være en ekstremt tynn android-telefon med en skjerm som skal knuse konkurrentene.

Klareste skjermen så langt?

Telefonen har fått kodenavnet LG B, og skal være tynnere enn en Iphone 4 og ha en skjermklarhet som skal slå både epletelefonen og Samsungs Galaxy S. På bildet øverst kan vi se at LG B er i midten med en firetommers skjerm, og Iphone 4 og Galaxy S er plassert på hver sin side. Av disse bildene ser LG-telefonen ut til å ha en helt rå lysstyrke.

Det ikke kommet noen informasjon om hvordan oppløsningen, så om den kan utfordre dagens topptelefoner også her gjenstår å se. Noe vi setter oss litt skeptiske til er spesifikasjonsarket som også er blitt lekket. Her sammenlignes de tre telefonenes skjermer, og som vi kan se av bildene skal LG B ha IPS LCD, som er samme basisteknologi som det Iphone 4bruker.

Vises fram 6. januar

En av forskjellene er at det her står at skjermen ikke skal bruke noe strøm ved svart skjerm. Dette skal egentlig ikke være mulig med mindre det brukes en OLED-skjerm. Så om dette stemmer gjenstår å se.

Fra venstre: LG B, Galaxy S, Iphone 4

Uansett ser telefonen ut til å være svært slank, og vi gleder oss til å se mer til denne. Det er også kommet flere Twitter-meldinger rundt telefonen, og den skal etter planen vises fram ved Consumer Electronics Show den 6. januar. Vi venter i spenning på utviklingen, og det ser ut som at LG har store planer for 2011.

Les også: LG 2X er lansert
Les også: Test: LG P500 Optimus One
Les også: Sniktitt: Samsung Nexus S

Kilde: (phandroid)

Les også
Galaxy Tab-oppfølger på vei?
Les også
LG 2X er lansert
Les også
Firekjerneprosessorer nærmer seg
Les også
LG P500 Optimus One
Les også
LG Star i ny video
Les også
LG LU3000 slår godt fra seg
Les også
LGs nye supertelefon?
Les også
Optimus One i millionklubben
Les også
LG GT540 har fått Android 2.1
Les også
Android 2.2 ikke bra nok for LG
annonse

Les også