Til hovedinnhold

HTC Legend får Android 2.2 i dag

Både HTC Legend og HTC Desire har nå fått en liten vedlikeholdsoppdatering. I går kveld annonserte også HTC via Facebook at Android 2.2 til HTC Legend vil bli tilgjenglig for europeiske brukere fra i dag av.

Etterlengtet

HTC sier at oppdateringen vil treffe hele Europa fortløpende, og det vil forhåpentligvis si at vi i nord også mottar denne enten i dag eller en av de nærmeste dagene. Legend-brukere får altså en tidlig julegave, men som ofte før kan det variere når man mottar oppdateringen hvis telefonen er opperatørlåst. Det tar ofte litt ekstra for operatørene å godkjenne oppdateringen.

Telefonen har, siden den kom på markedet i våres, kjørt på versjon 2.1 av operativsystemet, og oppdateringen til 2.2 eller Froyo er svært etterlengtet. Hvis du ikke har gjort det ennå kan du laste ned vedlikeholdsoppdateringen, som også skal være med på gjøre telefonen klar for 2.2 versjonen av Android.

Dette kan gjøres ved å sjekke programvareoppdateringen som finnes i ”innstillinger” under ”om telefonen”. Denne minioppdateringen heter for øvrig 2.05.405.2.

Er din Legend oppdatert?

Nå som HTC har fått oppdatert de fleste av mobiltelefonene sine til versjon 2.2, får vi håpe de retter oppmerksomheten sin mot versjon 2.3 som nettopp er blitt lansert. Kanskje vi snart får se oppdateringer til denne versjonen til HTCs toppmodeller om ikke så alt for lenge.

Har du fått Android 2.2 til din HTC Legend? Del gjerne dine erfaringer med andre brukere under.

Les også: Test: HTC Legend
Les også: Test: HTC Desire Z
Les også: Test: HTC Desire HD

Kilde: (htcsource, via facebook)

annonse