Tek.no

Nyhet

AMD slipper ATI Catalyst 10.9

Torje Breidablik
16 Sept 2010 13:19

AMD har akkurat sluppet versjon 10.9 av ATI Catalyst for Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Linuxplattformene.

Noen av nyhetene i Windows-versjonen er blant annet GPU-akselerasjon gjennom Direct2D og HTML 5 i betaversjonen av Internet Explorer 9. Videre skal driveroppdateringen føre med seg ytelsesforbedringer i diverse spilltitler:

Stalker Call of Pripyat Benchmark:

  • Opp til 20 prosent ytelsesøkning med ATI Radeon HD 5800-serien, både med og uten Crossfire, med antialiasing og enhanced full dynamid lighting (DX11) på.
  • Opp til 12 prosent ytelsesøkning med 5700-serien, både med og uten Crossfire og med samme innstillinger som nevnt over.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena:

  • Opp til 4 prosent, 4 prosent, 5 prosent og 6 prosent ytelsesøkning med henholdsvis 5700-serien, 4800-serien 5800-serien og 5970-serien, også her både med og uten Crossfire.

Linux-versjonen av denne driveren inneholder blant annet støtte for det nye operativsystemet RHEL 6.

Mer informasjon om ATI Catalyst 10.9 (for alle windows-versjonene og Linux), inkludert alle problemfikser, finnes på http://www.amd.com/

Merk at på grunn av uforutsette omstendigheter er ikke ATI Catalyst Mobility støttet i ATI Catalyst 10.9. AMD sier selv at de håper på å ha støtte for dette i neste måneds ATI Catalyst-slipp.

Les også
Last ned Radeon-drivere fra Steam
Les også
AMD dropper ATI-navnet
Les også
Radeon-brukere får bedre ytelse
annonse

Les også