Tek.no

Nyhet

Se Sony Ericssons nye telefoner

W890i er en ny, tynn Walkman-mobil med Walkman 3.0-programvare.
Marius Valle
6 Nov 2007 22:59

Sony Ericsson lanserte i kveld tre nye mobiltelefoner og et nytt USB-modem. To av nykommerne er Walkman-telefoner, mens en er en webtelefon.

W380i har ikke allverden med spesifikasjoner, men du finner en skjerm på utsiden, sammen med egne musikktaster.
K660i er rettet mot internetthungrig ungdom.
MD300 plugges rett inne i PC-en.

Sony Ericsson W890i

Som ryktene lenge har varslet, slipper Sony Ericsson W890i. Denne telefonen er en tynn musikkmobil, og er oppfølgeren til W880i.

W890i er utstyrt med super-3G, slik at den kan koble seg til internett i hastigheter på opp mot 3,6 Mbps. Dette åpner også for musikknedlasting på sekunder.

Telefonen har fått et 3,2 megapikslers kamera, men dette har verken blits eller autofokus. Bilder og musikk lagres på minnekortet, og med i esken følger det med et 2 GB M2-minnekort.

Telefonen veier 78 gram, og er ikke mer enn 9,9 millimeter tykk.

Sony Ericsson W380i

W380i er også en telefon som har holdt til på ryktebørsen en stund. Det spesielle med denne telefonen er at den har musikktaster på utsiden, og støtter Sony Ericssons bevegelsesstyrte musikkstyringssystem. Dette gjør at du kan vippe telefonen til siden for å skifte sang.

Rent spesifikasjonsmessig er denne telefonen plassert i de lavere prissjiktene. For eksempel er kameraet på 1,3 megapiksler, skjermen har 176 x 220 pikslers oppløsning, og minnekortet som følger med er på "kun" 512 MB.

W380i byr ellers på trebåndsstøtte, slik at den kan brukes i Amerika. For internettilkobling har den Edge, slik at du kan surfe og laste ned musikk i hastigheter på rundt 200 kbps. I kjent Sony Ericsson-stil har telefonen innebygget FM-radio.

Sony Ericsson K660i

Ifølge Sony Ericsson er K660i en "web-telefon". I dette legger selskapet at den har støtte for super-3G og internettsurfing i bredformat, altså med telefonen i horisontal stilling. I tillegg har telefonen forhåndsinstallert programvare for Google Maps.

K660i skrev vi om på mandag.
Les mer om K660i her »

K660i har et 2 megapikslers kamera , og det skal ifølge Sony Ericsson være enkelt å laste bilder direkte opp til bloggen din. Kameraet mangler imidlertid både blits og autofokus, så dette er neppe noen konkurrent til de beste mobilkameraene.

Ellers byr telefonen på mp3-spiller, FM-radio, og TrackID som lar deg finne ut hva låter heter. På tilkoblingssiden har K660i USB 2.0 og Bluetooth 2.0. Med i esken følger det med et 256 MB minnekort av typen M2.

Sony Ericsson MD300

Sony Ericsson lanserer også et lite super-3G-modem for PC-en. Dette kan plugges rett i PC-ens USB-port uten at du trenger ledninger. Størrelsesmessig er MD300 omtrent som en stor minnepinne.

Modemet installerer seg selv automatisk når du plugger det i PC-er med Windows eller Mac OS.

Modemet støtter HSDPA med hastigheter på inntil 3,6 Mbps, UMTS, EDGE og GPRS. Dermed er du alltid sikret høyest mulig hastighet i mobilnettet.

Les også
Sony Ericsson slipper Diesel-mobil
Les også
Trekker tilbake Sony Ericsson W910i
Les også
Kjøp musikk med TrackID
Les også
Her er super-3G-mobilene
Les også
Sony Ericsson W910i
Les også
SEs nye kamerakonge i butikkene
annonse

Les også