Nyhet

Nordic Light-foredrag direkte til deg

La deg inspirere uten å måtte forlate kontorstolen.

Ved jevne mellomrom under festivalen vil Nordic Light i samarbeid med Boinx Software streame fra foredrag og andre arrangementer i den største salen på Caroline Kino. Vi vil prøve å holde deg oppdatert når det skjer, så følg oss på Facebook for løpende oppdateringer. Når det er dødtid, kan du dessuten se foredrag som allerede er ferdige på knappen Videos i vinduet under. Du kan allerede finne både stjerneportrettøren Greg Gorman og dokumentarfotografen Bruce Davidsons foredrag i arkivet.

Les også: Snoren klippet i klippfiskbyen

Watch live streaming video from nordiclight at livestream.com

TWiT.tv
Om du enda skulle være sulten på mer, vil Leo Laporte og Catherine Hall fra TWiT.tv produsere episoder av TWiT Photo under festivalen. De første opptakene er allerede gjort til programmer som vil bli kringkastet på TWiT.tv etter festivalen. Festivalsjef Anne Lise Flavik ytrer stor begeistring over oppmerksomheten.

– Å få besøk av Leo Laporte og TWiT.tv på denne måten er både en stor ære og en stor mulighet for Nordic Light. TWiT.tv når ut til rundt 5 millioner seere hver uke, og verdien av å få vist oss frem er uvurderlig for festivalens fortsatte vekst.

Episoden med opptak fra Kristiansund forventes vist 1. Mai. Det ser ut som om gjestene på årets festival vil bli hovedtema i episoden.

Les også: Nordic Light 2012 klart for publikum

annonse