Tek.no

Nyhet

Telenor søker ny konserndirektør

Kristin Skogen Lund blir nemlig NHO-sjef.

Vegard Haugen
10 Sept 2012 10:32

Konserndirektør Kristin Skogen Lund i Telenor, som også ledet Telenor Digital services & Broadcast, har gått over i stillingen som administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Hun har innehatt rollen som president i NHO siden hun startet i Telenor i 2010.

– Det er med blandede følelser jeg forlater Telenor. Det er en virksomhet med en suksess og en kompetanse blant de ansatte jeg tror få helt har forstått, og jeg har hatt den glede å ta del i diskusjoner, beslutninger og en utvikling av selskapet de årene jeg har vært her som har vært utrolig lærerikt. Når jeg nå likevel velger å forlate Telenor er det fordi jeg har fått en unik mulighet i NHO, sier Kristin Skogen Lund i en pressemelding utsendt av Telenor.

– Vi gratulerer Kristin Skogen Lund med hennes nye rolle. I Telenor har vi lært Kristin å kjenne som en dynamisk leder med en sterk samfunnsinteresse, hvilket gjør henne til en ideell kandidat til å lede NHO. Hun har gjort et varig inntrykk på Telenor og hun forlater en kraftfull og fremtidsrettet innovasjonsenhet i Telenor Digital Services og et Broadcast som leverer sterke resultater, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.

Skogen Lund (46) starter i ny jobb 1. november. Telenor sier de vil sette i gang med å finne en erstatter umiddelbart.

Fra 2007 til 2010 var Skogen Lund administrerende direktør i Aftenposten, og før det kommersiell direktør i samme avis siden 2004. Hun har også hatt en rekke verv i andre selskaper.

(Kilde: Pressemelding, Inside Telecom)

annonse

Les også