Til hovedinnhold

Denne musa skal funke overalt

Gigabyte lanserer ny trådløs mus som takler alle overflater.

Gigabyte, All Rights Reserved

Hvis du har behov for å besøke et av de mange ishotellene i verden, har Gigabyte en god nyhet for deg: De lanserer nå musa Force M9 Ice, som de påstår skal fungere på nesten hvilken som helst overflate – inkludert glass og is.

Da er det bare å pakke ned den trådløse lasermusa og laptopen, ta på deg godt med vintertøy og legge av sted til en frossen destinasjon i vinter.

Musa ingen begrensning

Force M9 Ice benytter seg av Gigabytes såkalte Ice-teknologi, som er et lasersporesystem i stand til å oppdage mikroskopiske partikler eller riper på krystallklare overflater. Musa skal derfor kunne fungere på omtrent alle typer overflater, og Gigabyte fremhever spesielt gjennomsiktige flater som glass og is.

Det skal med andre ord ikke være noe problem å ta med deg musa hvor du vil, enten det måtte være i et isslott, på sofaen, på et glassbord eller i det vanlige kontorlandskapet.

Blant andre nyttige egenskaper hos Force M9 Ice er Free-scroll-teknologien, som Gigabyte hevder skal gjøre det enklere å bla deg gjennom filer og nettsider. Vi finner også justerbar DPI på fire nivåer, med 800, 1200, 1600 og 2000 DPI.

Tekniske spesifikasjoner

  • 800/1200/1600/2000 DPI
  • Sporesystem: Laser
  • Grensesnitt: USB
  • Dimensjoner: 126 mm x 73 mm x 43 mm (L x B x H)
  • Vekt: 100 g (uten batterier)
  • Batterier: 2 x AA

Det er foreløpig ikke kjent hva prisen på Force M9 Ice blir, eller når den dukker opp på markedet. I mellomtiden kan du ta en titt på produktsiden hos Gigabyte.

Vi er på Facebook!

(Kilde: Pressemelding)

Se bilder av Force M9 Ice i galleriet nedenfor:

Mer om
annonse