Nyhet

Gjør TV-en din om til en Smart TV

Boks fra LG gjør at du slipper å kjøpe ny TV.

Behovet for å slå sammen mediehverdagen i stadig større grad er økende. I dag kan man surfe på Internett, se film og høre på musikk på sin mobiltelefon, og den tidligere så tradisjonelle TV-stua slipper ikke unna denne trenden.

Smart TV-er har kommet for å bli, men ikke alle er like innstilt på å måtte kjøpe en helt ny TV når de nettopp har oppgradert til HDTV.

Dette vil LG gjøre noe med og har derfor lansert ST600 – en boks som forvandler din vanlige HDTV uten nettverksfunksjoner om til en Smart TV, med alle mulighetene som følger med av kommunikasjon over Internett.

Få Internett inn i stua

Med LG ST600 får man tilgang til LGs Smart TV-tjeneste, videobutikk, TV-serier, live sport og surfing på nett.

Man kobler boksen til en HDTV med ledig HDMI-inngang, og dermed kan man se filmer, høre på musikk og holde seg oppdatert på sosiale medier som YouTube, Facebook, Twitter og annet.

I LGs Smart TV-løsning eksisterer det en egen nettleser som er spesialtilpasset store TV-skjermer. Nettleseren støtter blant annet Adobe Flash Player 8, mens støtte for Flash 10 skal bli lansert senere.

Bruk mobilen som fjernkontroll

For å holde kontrollen over Smart TV-plattformen, kan man bruke den medfølgende fjernkontrollen, LGs egen berøringsfølsomme Magic Motion Remote, eller appen LG TV Remote.

Applikasjonen kan bli lastet ned til smarttelefoner med iOS, Android, Symbian eller Windows Phone 7.

ST600 støtter også mediesenterløsningen Plex, noe som gjør at man kan spille av Plex-basert innhold direkte på TV-en. Videre har boksen Smart Share-funksjon, som gjør at man kan spille av film, musikk eller vise frem bilder fra andre enheter i hjemmet som har DLNA-støtte.

Pris og tilgjengelighet

LG ST600 er tilgjengelig hos for eksempel NetOnNet til 1090 kroner.

(Kilde: FlatpanelsDK)

Les også
Kan jeg få virus på TV-en?
Les også
Gjør TV-en din smart
Les også
Slik blir TV-ene i 2012
Les også
Philips 46PFL9706: En nesten helt perfekt TV
Les også
Sony KDL-46EX720: God bildekvalitet til en fornuftig pris
Les også
Sommerens mest populære TV-er
Les også
LG 42PW450
Les også
Samsungs Smart TV-er får 3D-spill
Les også
– 3D-krigen vil avgjøres i år
Les også
Få tusenvis av filmer på LG-TV-en
annonse