Til hovedinnhold

Disse mobilene er mest populære

Sjekk hvilke telefoner brukerne av Prisguide.no er mest opptatt av akkurat nå.

Produsentbilder / montasje

Vår Prisguide.no-tjeneste inneholder priser på alt fra TV-er og hvitevarer til nettbrett, mobiltelefoner og all verdens tilbehør. I tillegg til å kunne sammenligne prisene mellom nettbutikker, kan du også sette opp varsling slik at du får beskjed når et produkt kommer på lager – eller faller under et gitt prisnivå.

Vi har sjekket hvilke fem smartmobiler som det søkes mest etter for øyeblikket:

Her er oversikten:

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

5. Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact er den første virkelig avanserte Android-toppmodellen i «mini-størrelse« vi har sett på lenge. Skjermen er bare litt større enn den i Apples iPhone 5. Og i likhet med Z1 (eller i motsetning til iPhone), er telefonen fullstendig vanntett og kan brukes i ruskevær uten å ta skade av det. Dette er det beste Android-alternativet til iPhone.

Les testen av Sony Xperia Z1 Compact »
Sjekk pris og detaljer på Sony Xperia Z1 Compact i Prisguide »

4. Sony Xperia Z2

Sonys Z1-etterfølger har blitt forsinket, men likevel er det veldig mange av Prisguide.no-brukerne som daglig sjekker pris- og lagerstatus på nye Xperia Z2.

Vi har ennå ikke mottatt telefonen til test, men fikk mulighet til å prøve den litt på Mobile World Congress-messen i Barcelona i februar. Dette er en telefon vi har svært høye forventninger til. Z2 er vanntett, i likhet med forgjengeren, og den har endelig fått en skjerm uten den irriterende plastfilmen.

Les vår sniktitt på Sony Xperia Z2 »
Sjekk prisen og detaljer på Sony Xperia Z2 i Prisguide »

Foto: Einar Eriksen

3. ZTE Blade Q

Da vi nylig testet ZTE Blade Q ble vi svært positivt overrasket over hvor god ZTE Blade Q faktisk er, den lave prisen tatt i betraktning.

Blade Q har en 4,5-tommers skjerm og en helt ok 1,3 GHz tokjerneprosessor. Telefonen det aller meste av teknologi, og selv om telefonen gjør det relativt dårlig på ytelsesmålingene er telefonen rask i menyene og kjører de fleste spill uten problemer. Alt i alt er dette mye mobil for pengene.

Les testen av ZTE Blade Q »
Sjekk pris og detaljer på ZTE Blade Q i Prisguide »

Foto: Samsung

2. Samsung Galaxy S5

Samsung fornekter seg ikke, og kommer nok en gang med en toppmodell som har det lille ekstra som skal til for å skille seg ut i mengden. Telefonen er vanntett, og den har fått pulsmåler og fingeravtrykkssensor. Den er også blitt raskere enn forgjengeren, og den har fått et enda bedre og raskere kamera. Galaxy S5 har nettopp kommet i butikkene, og vi regner med Samsung kommer å selge i bøtter og spann av den.

Les sniktitten på Samsung Galaxy S5 »
Sjekk pris og detaljer på Samsung Galaxy S5 i Prisguide »

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

1. HTC One (M8)

HTC One (M8) er en vellykket videreføring av HTC One (M7), som kom på markedet for ett år siden. De viktigste forskjellene er at nykommeren om mulig ser enda bedre ut, har støtte for minnekort, større skjerm, kraftigere innmat, vesentlig bedre batterikapasitet, og et ekstra kamera. Maskinvaren i telefonen er den kraftigste du finner i en mobiltelefon i dag.

Som underholdningsmobil er HTC One M8 uovertruffen. Den har kraftige høyttalere på hver side av fronten, og med Full-HD-skjerm på 5,1 tommer er den selvsagt godt egnet for film.

Les testen av HTC One (M8) her »
Sjekk pris og detaljer på HTC One (M8) her »

(Kilde: Oversikten er hentet ut fra prisguide.no den 10. april klokken 15:30)

annonse