Til hovedinnhold

Se her, action-freaks!

Contour lanserer Contour+ – et nytt hands-free, eller håndfritt, videokamera. Kameraet er ment for idrettsutøvere, utendørsentusiaster og profesjonelle filmskapere som lever hektiske og actionfylte liv.

Direkteoverføring

Contour+ vil være det første håndfrie videokameraet som tilbyr live streaming via en HDMI-tilkobling, noe som passer godt til direktesendte overføringer på TV eller liknende.

Den nye linsen har en blender på F2.8 og skal i tillegg bidra med en bredere synsvinkel enn tidligere med sine 170 grader, slik at man kan se enda mer av det utøveren utsettes for.

Kameraet kan også bli brukt til å skyte video opp/ned via en 270 graders rotasjon av linsen.

Sporer brukeren

Ved hjelp av Bluetooth-teknologi og en app kan man få trådløse forhåndsvisninger fra kameraet direkte på mobilen, og dermed endre innstillinger på for eksempel hvitbalanse etter behov. Man kan også benytte seg av HDMI for live videooverføring.

Man kan spore hastighet, lokasjon og høyde ved hjelp av en GPS-receiver som fanger inn brukerens plassering opptil fire ganger per sekund. Contour+ har også en inngang til ekstern mikrofon, slik at man lett kan ta opp lyd over bildet.

Pris og tilgjengelighet

Contour+ har en veiledende pris på 499 dollar, eller rundt 2770 kroner, og vil være tilgjengelig for salg i løpet av mai.

(Kilde: pressemelding)

annonse