Nyhet

De 10 mest populære hodesettene

Disse hodetelefonene søker vi mest på.

10. til 6. plass

Det er ikke alltid like lett å finne fram til det perfekte hodesettet. Skal det være til den støyete flyturen du har planlagt, eller kanskje til det siste Battlefield-spillet? Eller hva med et high-end-hodesett for litt ekte musikknytelse, kun for deg? Uansett hva du er ute etter, er det antageligvis å finne på prissøketjenesten Prisguide.no.

Vi har laget en topp ti-liste over de mest populære hodesett-søkene i år, for å se hva brukerne er mest interessert i.

Vi begynner nederst på listen, på plass nummer ti:

#10: AKG K 518 DJ

Helt på bunnen av listen vår finner vi AKG K 518 DJ - et hodesett for den aspirerende DJ-en. Det tyskproduserte hodesettet dekker ørene helt, noe som i seg selv vil fungere som passiv støykansellering. Hodesettet veier bare 150 gram, og skryter av å ha en helt egen foldemekanisme for enklere bruk.

Finn best pris på AKG K 518 DJ

# 9: Sennheiser HD 280 Pro

På niende plass finner vi en gammel slager, i form av Sennheiser HD 280 Pro, som har vært ute i syv år nå. At den likevel er å finne på topp 10-listen vår er intet mindre enn imponerende. Sennheiser HD 280 Pro tilbyr på lik måte som 10-ende plassen øreklokker som dekker ørene, og lover å dekke over det meste av støyen rundt deg. Hodesettet kan også foldes sammen for mer kompakt lagring, og skal være svært egnet for musikkinteresserte, som er ute etter utrolig nøyaktig lydgjengivelse.

Finn best pris på Sennheiser HD 280 Pro

# 8: Roccat Kave

Det tok ikke lang tid før det kom et spillhodesett på listen, og på åttende plass finner vi Roccat Kave. Dette hodesettet har også øreklokker som dekker ørene og et design som lar deg folde det sammen, men kan i tillegg tilby en mikrofon. Mikrofonen kommer selvfølgelig godt med når du spiller sammen med andre, og øreklokkene er utstyrt med surroundlyd, og til og med vibrasjon. I tillegg er det strategisk plasserte LED-lys på headsettet, for å blant annet fortelle om mikrofonen er på eller ikke.

Les vår test av Roccat Kave

Finn best pris på Roccat Kave

# 7: SteelSeries Siberia V2

På syvende plass finner vi enda et gamer-headset, nærmere bestemt SteelSeries Siberia V2. Her ser man raskt et litt annerledes design enn de tidligere nevnte modellene, og det som kan se ut som en manglende mikrofon. Den er imidlertid ikke helt borte, men gjemmer seg faktisk inne i en av øreklokkene, og kan dras ut når man vil bruke den til enten spilling eller Skype. Hodesettet har fått mye skryt for både god komfort og god lydkvalitet til en relativt lav pris.

Les vår test av SteelSeries Siberia V2

Finn best pris på SteelSeries Siberia V2

# 6: Bose QuietComfort 15

Først på sjette plass finner vi det første støykansellerende hodesettet, nemlig Bose QuietComfort 15. Her er det altså snakk om aktiv støykanselering, hvor to mikrofoner på innsiden og utsiden av hver øreklokke registrerer støy, og hjelper til å lage motlyd inne i øreklokkene. Effekten blir total stillhet, så du kan nyte musikken din i fred. Bose har laget slike headset en god stund nå, og sees på en av de ledende produsentene av støykansellerende hodesettene på markedet. Prisen for slike hodesett er imidlertid en del høyere enn hodesett uten støykansellering, men skal du ut og reise og ikke vil bli distrahert av alle lydene rundt deg, er dette et godt alternativ.

Finn best pris på Bose QuietComfort 15

Følg med til neste side for de 5 mest populære hodesettene hittil i år.