App gir deg gratis musikk

Mange bruker sin Android-telefon som MP3-spiller, og gjør det ved å ha importert eget musikkbibliotek eller ved hjelp av programmer som Spotify eller liknende. Nå har det kommet en app som vil gjøre musikklyttingen på smarttelefonen enda mer fleksibel.

Ghosttown Music har lansert appen Ghosttown på Android Market – som kort og godt lar brukeren lytte gratis til ubegrensede mengder musikk. Dette er mulig ettersom applikasjonen søker på nettet, og spesielt gjennom YouTubes enorme samling.

Ghosttown virker over 3G, 4G og WiFi, og forenkler brukeropplevelsen. Appen tilføyer også noen nyttige funksjoner – man kan søke etter artister eller album, lage egne spillelister, legge til låter som favoritter og dele musikk med venner.

Alt dette uten å bli utsatt for plagsomme anbefalinger som "likte du x, kommer du til å like y!"

Hvor lovlig er det?

Hvorvidt musikkbransjen og deres advokater er begeistret for Ghosttown er en annen sak. Om appen får fortsette å eksistere eller ikke gjenstår å se, men enn så lenge kan du jo sjekke den ut.

Ghosttown kan lastes ned gratis fra Android Market. Applikasjonen krever Android 2.1 eller nyere, og det koster en femmer å bli kvitt reklamen.

(Kilder: Droid-life, Eurodroid)

Les også
YouTube på mobilen blir lekrere
Les også
Spiller musikk fra Android-mobilen din
Les også
Er dette Spotifys nye konkurrent?
Les også
Skal slåss mot digitalforsøpling av lyd
Les også
Nå er 90 sekunder gratis
Les også
Hva tror du disse hattene gjør?
Les også
Ny patent kan gjøre det umulig å filme konserter med iPhone
Les også
Lanserer album som ti apper
Les også
Slik får du fortsatt gratis musikk
Les også
Kun 20 minutter Spotify i døgnet
annonse