Til hovedinnhold

Nå er den neste råtassruteren fra Asus rett rundt hjørnet

De norske prisene er klare og du kan bestille ruteren nå.

FreshPaint, Asus

Litt tidligere i år slapp Asus en oppfølger til de tidligere storselgerne fra selskapet, RT-AC87U. Nå er endelig de norske prisene endelig klare, og flere butikker har åpnet opp for bestilling av ruteren.

Selv om den er klar for bestilling er det bare å smøre seg med tålmodighet. Vi snakker mest trolig ikke om noen tilgjengelighet før litt ut i oktober.

Første av sitt slag

RT-AC87 kan behandle datastrømmer på 1,73 Gb/s ved å kombinere trafikken på 2,4- og 5 GHz-båndet. Dette er likevel ikke den store nyheten ved Asus ferskeste. Ruteren er nemlig klassifisert som den første «Wave 2» 802.11ac-ruteren.

Det vil si at den er den aller første av sitt slag til å ta i bruk teknologi som skal la deg strømme opptil flere 4K UHD-videostrømmer samtidig, helt uten forsinkelser eller etterslep.

Dette lar seg gjøre fordi Asus benytter seg av Quantennas nye QSR1000 4x4 MU-MIMO-brikkesett i RT-AC87. Dette tillater at opptil fire av enhetene dine kan motta data fra flere datastrømmer samtidig, mot bare én med dagens MIMO-versjon.

Bedre rekkevidde

Asus bruker såkalt Beamforming for å forbedre rekkevidden til de trådløse signalene, og innebygget beskyttelse fra Trend Micro skulle nettverket ditt styre klar av de fleste ulumskheter.

Videre skryter Asus av deres AiCloud, som lar deg sette opp ruteren som din egen skylagringsløsning.

Se hvem som gir deg laveste pris på Asus RT-AC87U »

annonse