Tek.no

Nyhet

Nå tikker klokken ned for Asus ZenWatch

Nok en smartklokke på vei ut på markedet.

Asus/montasje
Vegar Jansen
23 Okt 2014 16:10

Blant de mange smarttingene (Ekstra) som skal berike livet ditt over de neste årene, er smartklokka en av dingsene som er først ute – og således er det knyttet en del forventninger til dem.

Dette er også en produktkategori mange ønsker å gjøre det godt i. Apple, LG og Samsung er blant de som er på ballen, og selvfølgelig vil taiwanske Asus være med på moroa.

Tidligere i høst fikk vi tatt en god sniktitt på ZenWatch, som Asus kaller sin småelegante smartklokke. Og nå ser det ut til at klokka er på vei ut på markedet – i hvert fall i Japan.

28. oktober

Foto: Asus

På Asus' taiwanske nettsider har det dukket opp en liten «friste»-side der det telles ned mot den 28. oktober, og et par halvmørke bilder hinter om at det er en ZenFone og nettopp den etterlengtede ZenWatch som er på vei ut i butikkene.

Men enn så lenge må du tydeligvis helt til den andre siden av kloden for å få tak i et eksemplar den dagen.

– Om du flytter til Japan så kan det være en mulighet å få tak i det som skjuler seg på bildene, opplyser vår hemmelighetsfulle mann i Asus.

Men nøyaktig når ZenWatch den vil slippes i Norden har han dessverre ikke peiling på. Forhåpentligvis vil den være i butikkene i god tid før Sølvguttene skal til pers.

Er smartklokke noe for deg?
Her er noen av fordelene og ulempene ved de nye dingsene >>>

(Kilde: Bob)

Les også
– Smartklokker vil ta helt av innen to år
Les også
Med Asus' klokke på hånda går du aldri glipp av meldingene
annonse

Les også