Til hovedinnhold
NyhetSe LGs første hybrid-PC

LG lanserer PC-nettbrett

Sørkoreanerne slipper sin første hybridmodell.

Avstanden mellom bærbare PC-er og nettbrett er stadig i ferd med å krympe. Microsoft har lansert sin Surface, og i juni ifjor presenterte også Asus sin Transformer Book. Både Sony og Acer har også lansert sine modeller, for å nevne noen.

Nå kaster LG seg på toget med sin egen hybrid av nettbrett og bærbar PC. Modellen skal vises frem på Mobile World Congress-messen i Spania i slutten av denne måneden.

En solid hybrid

Inntil da har LG valgt å være sparsom med detaljene om maskinen, men noen spesifikasjoner har de vært elskverdige nok til å avsløre i forkant av den offisielle presentasjonen.

Foto: LG

Modellen kjører Windows 8 og har en innmat som blant annet består av en Intel Core i5-prosessor. Den er også utstyrt med «Long Term Evolution»-støtte, noe som i følge LG skal gi deg raskere Internett-tilkobling.

Den bærbare PC-en har videre har videre en IPS-skjerm med fem berøringspunkter og en innsynsvinkel på 178 grader. Størrelse og oppløsning er ikke kjent.

Et tastatur ligger skjult på baksiden og sklir frem ved hjelp av et trykk på en knapp. Dette er en funksjon som skiller modellen fra for eksempel Microsofts Surface, som har avtagbart tastatur.

LG selv bedyrer at de med denne modellen har klart å forene det beste fra begge verdener og funnet den perfekte balansen. Om publikum er enig gjenstår jo å se.

Modellen slippes i Korea denne uken. Tilgjengelighet og pris i resten av verden vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

(Kilde: LG)

annonse