Til hovedinnhold

Nexus 7 kan få mye bedre skjerm

Et nytt Google-nettbrett har funnet veien til ryktebørsen.

Dagens Nexus 7 produseres av Asus, og var referanseproduktet da Google lanserte Android 4.1 Jelly Bean. Nå kan det være duket for en oppdatering av det rimelige og raske nettbrettet.

Ryktene vil nemlig ha det til at det kommer en Nexus 7 med kraftig forbedret skjerm. Dagens skjerm har HD-oppløsning, men bare 1280 x 800 punkter. Neste generasjon kan altså få enda høyere oppløsning, såkalt full-HD, altså minst 1920 x 1080 punkter.

Ved siden av den forbedrede skjermen skal hele nettbrettet ha blitt tynnere, slik at det er enklere å ta med seg.

Samme pris som i dag

Prisene skal forbli de samme, og med tanke på at Nexus 7 allerede er blant de mest prisgunstige nettbrettene fra en større produsent er ikke det en dum ting. I Norge koster nemlig Nexus 7 med 16 GB lagringsplass bare rundt 1700 kroner.

Det nye brettet vil fortsatt bli produsert av Asus, om vi skal tro på ryktene, og det vil etter alt å dømme bli lansert på konferansen Google I/O i midten av mai.

Ifølge nettstedet Digitimes skal det ha blitt solgt rundt 6 millioner av dagens Nexus 7 så langt, og den mest populære modellen er utgaven med 32 GB lagringsplass og Wi-Fi.

(Kilder: digitimes.com via androidguys.com)

annonse