Til hovedinnhold

Telenor-kunder slippes "fri" i juni

Telenor bekrefter nå at de også vil tilby frie ringeminutter, SMS og MMS.

iStockphoto / 15090383

Amobil-redaksjonen fikk torsdag flere tips om at Telenor- og Djuices kunder vil få "fri bruk" av ringeminutter og SMS inkludert i månedsprisen. Beskjeden kom direkte fra Telenor Kundeservice, og vil etter det Amobil erfarer trolig gjelde abonnementene Telenor Komplett M, M+ og L, samt Djuice Nonstop M, L og XL.

Telenors informasjonssjef Anders Krokan vil imidlertid ikke bekrefte om opplysningene stemmer. Han sier at de "snart kommer med noe nytt", men at de ikke er klar til å gå ut med dette ennå.

Denne uken innførte riktignok Telenor "fri bruk" av ringeminutter, SMS og MMS i Sverige, så helt uventet er det ikke at det også kommer endringer i Norge.

Oppdatert:

Telenor har nå sendt ut en pressemelding om endringene:

Dette er nytt fra 1. juni 2013, og alle endringene gjelder selvsagt for både eksisterende og nye kunder:

Telenor Komplett M, Telenor Komplett M+ og Telenor Komplett L: I alle disse abonnementene gir vi kundene fri bruk av SMS og ubegrenset taletid - til samme pris. (Gjelder bruk i Norge. Spesialnumre er unntatt.)

Alle Telenor Komplett Musikk-abonnentene får automatisk lavere månedspris. For 50 kroner mindre gir vi Komplett Musikk-abonnentene 500 ringeminutter, 500 SMS, 1500 MB og fri bruk av WiMP hver måned.

Telenor Komplett Kontroll M-abonnentene får ytterligere 400 SMS inkludert i prisen. Dermed kan disse kundene nå sende opptil 500 SMS i måneden, for samme pris som tidligere. (Gjelder bruk i Norge. Spesialnumre er unntatt.)

Telenor FriPrat-kundene har fra før fri bruk av ringeminutter. Nå flytter vi disse kundene over på abonnementet Telenor Komplett M+, slik at de i tillegg får både fri bruk av SMS og opptil 1500 MB datatrafikk - uten å betale mer.

- Det går mer og mer i data for våre kunder, men samtaler og tekstmeldinger er fortsatt viktige tjenester, og nå bygger vi på med å gjøre det enda enklere og billigere for mobilabonnentene våre både å ringe og å sende SMS, sier Stein-Erik Vellan, som leder Telenor Norges mobildivisjon, i pressemeldingen.

Også Telenors datterselskap Talkmore har nå inkludert fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS på to av sine abonnementer.

Foto: Tips

Dilter etter de andre?

Vi sender over skjermdumpene vi fikk av våre lesere til Krokan. Litt senere svarer han kort på SMS at dette "ikke er presis info," og at han vil komme tilbake med mer informasjon før helgen.

Etter at NetCom ga sine kunder "fri bruk" av basistjenestene, og heller priset abonnementene sine etter inkludert datamengde, har nesten alle de andre, store mobilselskapene fulgt etter.

Sånn sett virker det naturlig at også Telenor slenger seg på denne bølgen, men utfra kommentarene til Krokan kan det kanskje virke som om Telenor hadde enda større endringer på planen.

Les også: Det er på ingen måte gratis med "fri bruk"

(Kilde: tips)

annonse