Til hovedinnhold

Spår at denne blir en julegave-vinner

Her er topplista over de mest solgte mobilene hos NetCom i november.

Finn Jarle Kvalheim, Mobilen.no

NetCom tror iPhone 5S og Samsung Galaxy S4 er de heteste kandidatene til å havne under juletreet i år, skriver selskapet i en pressemelding.

Over 90 prosent av de som kjøper mobiltelefon hos NetCom, kjøper seg en smarttelefon. Av disse er det altså toppmodellene til erkerivalene Samsung og Apple som selger best.

Bortsett fra Sonys Xperia Z1, som kommer på sjetteplass på lista, domineres topp 10 totalt av telefoner fra Apple og Samsung. Den store overraskelsen er kanskje iPhone 5C, som kommer inn på en tredjeplass etter å ha vært helt ute av listene i oktober.

Skal du gi mobil til jul i år? Her er den store julegaveguiden >>

Tror på smartklokker

Karl Fredrik Lund, som er direktør for privatmarkedet i NetCom, tror imidlertid at smartklokker også kan bli en velkommen julegave:

– Et godt julegavetips i år er en Samsung Galaxy Note 3 med Galaxy Gear på kjøpet. Dette er en helt ny smartklokke med flere fikse funksjoner for teknologiinteresserte nordmenn. Så langt har interessen vært stor for dette tilbudet og jeg tror det vil havne noen smartklokker under norske juletrær, sier Lund i en pressemelding fra NetCom.

Her er NetComs 10 mest solgte smarttelefoner i november:

(Klikk for å gå til test hos Amobil)

1. (6) Apple iPhone 5s

2. (1) Samsung Galaxy S4

3. (-) Apple iPhone 5c

4. (2) Apple iPhone 5

5. (5) Samsung Galaxy Note 3

6. (3) Sony Xperia Z1

7. (4) Apple iPhone 4S

8. (7) Samsung Galaxy S4 Active

9. (8) Samsung Galaxy SIII LTE

10. (9) Apple iPhone 4

Lista er basert på salg av mobiltelefoner på netcom.no, i de 59 NetCom-butikkene, gjennom kundesenteret og gjennom forhandlere som selger NetCom. Forrige måneds plassering i parentes.

PS! På vår Prisguide-tjeneste finner du beste pris på disse mobilene, og kan også sette opp prisvarsling, slik at du får beskjed når telefonen går ned i pris.

Les mer: Dette er viktig når vi kjøper mobil

annonse