Tek.no

Nyhet

Mystisk mann donerer tusenvis av dollar til spillere

Har du en Twitch-kanal, så kan du sjekke kontoen din.

Shutterstock
4 Juli 2014 17:09

Strømmetjenesten Twitch har siden lanseringen i 2011 blitt svært populær blant spillerne. Hver måned er 43 millioner brukere innom og ser andre spillere spille sine spill.

Akkurat hvorfor det er så spennende å se på andre spille fremfor å gjøre det selv, er det mange som lurer på. Uansett så er det mulig å tjene gode penger på det – spesielt dersom Twitch-kanalen din blir plukket opp av den generøse mannen vi nå skal høre om.

En bruker med navn «Amhai» har den seneste tiden vært svært åpen med lommeboken. Han har nemlig donert summer fra 1000 til 10 000 dollar til utvalgte Twitch-brukere, der flere av dem har fått flere donasjoner av den størrelsen på en og samme uke!

Med andre ord har han delt ut flere hundre tusen norske kroner til sine favorittstrømmere på tjenesten. Den eneste som har uttrykt kjennskap til den anonyme mannen, er den profesjonelle World of Warcraft-spilleren Isaac «Azael» Cummings-Bentley.

Han har selv mottatt donasjoner fra den gavmilde mannen, men sier at han tror Amhai ikke ønsker noe skrevet om han, og at han rett og slett er en veldig, veldig velstående person. Til Daily Dot beskriver han Amhai på denne måten:

- Han elsker å se reaksjonene til folk. Han elsker å se hvor glad det gjør folk, vel vitende om at donasjonene kan forandre livene deres.

Kanskje blir det deg neste gang?

Det er moro man kan gjøre som anonym på nettet:
Anonym mann sender folk på skattejakt via Twitter »

(Kilde: Ubergizmo)

annonse