Til hovedinnhold

Bose slipper for første gang helt trådløse øreplugger

SoundSport Free skal tåle både svette og vann.

Bose

Bose har drevet med lyd en stund, og nå kaster de seg også inn i kampen om kundene med skikkelig ledningskrekk. Med den nye SoundSport Free blir du helt og fullt trådløs, uten noe som hindrer deg i treningsøkta dersom du er av den sporty typen.

Men også vanlige folk som er ute i norsk høstvær vil ha glede av at SoundSport Free-pluggene er motstandsdyktige mot slikt som svette og andre typer fuktighet.

Bose

Vekten for hver plugg er oppgitt til 9,9 gram, og de skal ha en størrelse på 2,8 x 3,05 centimeter. En knapp på høyre plugg gir muligheten til å starte en assistenttjeneste som Siri eller lignende.

Ingen støykansellering

Ifølge Bose skal pluggene ha et solid antennesystem og fungere med enheter på opptil ti meters avstand. Spilletiden fra fulladet tilstand er oppgitt til fem timer, mens lade-/oppbevaringsfutteralet skal være god for ytterligere ti timer, altså to fulle oppladinger.

Mange forbinder støykansellering med Bose, så for ordens skyld nevner vi også at SoundSport Free ikke har dette i noen annen form enn at de sitter i ørene.

Bose

Hvis du skulle miste dem, er det også meningen at du skal kunne spore dem opp ved hjelp av en «finn mine plugger»-app.

Den veiledende prisen på pluggene er oppgitt til 250 dollar, og i USA skal de være i handelen allerede i begynnelsen av oktober måned.

Pris og tilgjengelighet her på berget er ikke kjent i skrivende stund. Det eneste vi har klart å få på det rene er at SoundSport Free faktisk kommer til Europa, men ikke før en gang i 2018.

Også en ny QC35

I tillegg til de nye ørepluggene slipper Bose en ny versjon av det populære trådløse hodesettet QuietComfort 35, som ganske enkelt heter Bose QC35 II.

Bose QC35 II.
Bose

Nyheten her er en dedikert knapp som er ment å brukes sammen med assistenttjenesten Google Assistant.

Problemet er selvfølgelig at Google Assistant ikke er tilgjengelig med norsk språk ennå, så det nye hodesettet er heller ikke ment for det norske markedet.

I første omgang ser den nye modellen ut til å kun slippes i markeder der Googles assistentjeneste også er tilgjengelig, det vil si Australia, Canada, Frankrike, Storbritannia, Tyskland og USA.

Få med deg vår samletest:
Helt trådløse øreplugger >>>

(Kilde: The Verge)

annonse