Nyhet

For «bare» 36 000 kroner får du en ganske kjip, men unik, mobil

Slik er Vertus nye «billigmodell».

Den britiske mobilprodusenten Vertu spesialiserer seg på svært luksuriøse mobiltelefoner med mildt sagt stive prislapper. I fjor meldte vi om en Vertu-modell til saftige 180 000 kroner, men nå har selskapet lansert en ny modell i den andre enden av spekteret, uten at det betyr at den blir billig.

Den nye serien til Vertu heter Aster Chevron og starter på 3900 euro, cirka 36 000 norske kroner.

Eksklusive detaljer

I likhet med andre Vertu-modeller er de nye Chevron-modellene håndlaget og byr på en del eksklusive design-detaljer. Mobilene er blant annet pakket inn i «grade 5»-titan, som skulle gjøre dem temmelig hardføre. På sidene har titanet sateng-finish.

Vertu Aster Chevron.

Ellers er lydbaren på mobilene behandlet med PVD-teknikken (Physical vapor deposition), og skjermen er beskyttet av safirkrystall. Kameraet er laget av svenske Hasselblad og byr på relativt moderate 13 megapiksler.

Ingen ekstrem maskinvare

Resten av de tekniske spesifikasjonene er ikke spesielt mye å skryte av. Mobilene har en Snapdragon 801-prosessor på 2,3 GHz, 64 GB lagringsplass, frontkamera på 2,1 megapiksler og en skjerm på 4,7 tommer med 1080p-oppløsning.

Batteriet er på 2275 mAh, og modellene har støtte for trådløs lading via Qi-standarden. Fargevalgene er sort, rosa og blå. Aster Chevron-modellene kan bestilles nå fra Vertu, og Norge er blant landene som produsenten sender til, om du skulle være interessert i å gjøre den kostbare investeringen.

Foretrekker du «vanlige» mobiler? Nå har det dukket opp enda flere rykter om Apples kommende flaggskip »

(Via PhoneArena)

Les også
De lagde steindyre luksusmobiler og gikk konk – nå auksjonerer de bort alt
Les også
Vertu slipper luksusmobil for folk som er mye på reisefot
Les også
Disse mobilene selger best
Les også
– Slik blir BlackBerrys tre nye modeller
Les også
Android-apper er ikke lenger bare for mobiler og nettbrett
annonse