Til hovedinnhold

Galaxy S III blir enkel å hacke

Samsung gjør det enkelt for mobiltuklere.

Samsung har foreløpig sagt lite om hvor hackervennlig den nye toppmodellen, Galaxy S III, er. Nå tyder alt på at telefonen kommer til å bli en hit blant folk som rooter og bytter ut menysystemene på telefonene sine.

Les også: Samsung Galaxy S III er lansert

Nettstedet androidnext.de klarte nemlig å starte Galaxy S III i såkalt download-modus under torsdagens lansering. Det betyr at telefonen har funksjoner innebygget i maskinvaren for å gjenopprette telefonen, eller legge inn ny programvare.

Rootehjelp og nødløsning

Å få root-tilgang på en Android-telefon kan være en tungvint prosess, og til tross for at nettet bugner av informasjon og hjelp – går det ikke alltid bra til slutt. Med download-modus på telefonen kan du alltid berge den dersom noe gikk galt.

Ved å starte telefonen i download-modus kan du få tilgang på den fra en PC, og overføre operativsystemet til telefonen på nytt. Dette betyr at du også kan legge inn alternative menysystem ved hjelp av løsningen.

Foreløpig er ikke telefonen på markedet, men relativt kort tid etter at Galaxy S III er i salg bør du kunne finne informasjon om rooting og alternative menysystemer på xda-developers.com.

Les sniktitten på Galaxy S III her

(Kilde: phonearena.com)

Mer om
annonse