Tek.no

Nyhet

Se filmene først hos Get

18 Nov 2009 10:00

Med en digital TV-hverdag kan vi for eksempel via en harddiskdekoder leie og se en film via noen få tastetrykk på fjernkontrollen. Get er en av leverandørene som tilbyr denne tjenesten. Nå har selskapet sammen med SF Anytime inngått en avtale med Warner, slik at du får tilgang til alle Warners filmer samme dag som de lanseres på DVD.
− Bruken av Filmleie-tjenesten er økende, og vokser i takt med at filmutvalget blir stadig større. Warner er en stor og viktig distributør av kvalitetsfilmer, og dessuten en svært attraktiv partner fordi de gir oss tilgang til alle filmer samme dag som de slippes på DVD. Denne praksisen, såkalt ”day-on-day release”, blir stadig mer utbredt i hele bransjen, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr.
Harry Potter første film ut
Med den nye avtalen på plass kan du altså se de nyeste filmene samtidig som de kommer på DVD. Allerede i natt viste avtalen sin virkning, da klokken vippet 00.00 og du kunne leie den nyeste Harry Potter-filmen, som en av de første i landet.
Det vil den nærmeste uken kommer over 70 filmer fra Warner på Gets filmleietjeneste. Av nye filmer vil du kunne se Observe, Report og Gran Torino, samt at Hangover kommer den 9. desember. Du vil også komme se klassikere som Oceans`s Eleven, Goodfellas og
You`ve got Mail.Allerede 1400 filmer
Som nevnt kan du altså leie film direkte fra godstolen ved hjelp av noen få trykk på fjernkontrollen, og Get er en av leverandørene som tilbyr dette. I selskapets tjeneste finnes det nå over 1400 filmer i ulike sjangere.
Tidligere i sommer vise tallene at det dårlige været ga en markant økning i bruk av filmleie. Med den nye avtalen på plass tror Get på en yterligere økning i interessen for tjenesten.
─ Stadig flere nordmenn har oppdaget at filmleie med fjernkontrollen er den enkleste og mest brukervennlige måten å leie film på. Med Warner på plass forventer vi at interessen vil vokse ytterligere, avslutter Tom Jahr.

annonse

Les også