Til hovedinnhold

35-øresabonnement fra Tele 2

Et nytt abonnement har dukket på Tele 2s nettsider, som har fått navnet Star. Enkelt forklart er det en rimeligere variant av det populære abonnementet Champion, men uten visse fordeler som Mobil Familie, lik pris i Sverige og Norge, samt at du ikke kan kjøpe subsidiert mobiltelefon med Tele 2 Star.

Tele 2 hevder at abonnementet er beregnet på en ung målgruppe.

Strippet abonnement, men billigere
Med 35 øre i startpris, minuttpris og SMS-pris, er det enkelt å trekke konklusjonen om at Tele 2 Star er et mer oversiktlig abonnement enn Tele 2 Champion. Det er nødvendigvis ikke like godt egnet for alle typer brukere.

- Du får ikke alle fordeler som ved Champion. Det er et ”strippa” abonnement, og er beregnet på en ung målgruppe. Men det er veldig billig, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele 2 til Mobilen.no.

Motsvar til Djuice Simply?
I starten av måneden ble det klart at Djuice ville satse på lavpris med abonnementet Simply. Her betaler du 40 øre for oppstart, per minutt- og SMS. Minstefaktureringen på henholdsvis Djuice Simply og Tele 2 Star er imidlertid 49- og 99 kroner, noe som kan ha betydning for deg som ikke bruker abonnementet ditt så ofte.

Er Tele 2 Star et motsvar til Djuice Simply som ble lansert for noen uker siden?

- Nei, ikke direkte. Men det er jo snakk om konkurranse; Vi skal være prisledende, og det er vi, hevder Tele 2-sjefen.

Dyr datatrafikk
Den største ulempen ved å velge Tele 2 Star – eller alle andre Tele 2-abonnement med unntak av Tele 2 Uno, for den saks skyld – er at prisen på datatrafikk er nå markedets desidert høyeste. Du betaler 12 kroner per megabyte inntil 20 MB – og 8 kroner per MB etter denne grensen. Det er heller ingen makspris per dag.

Har du behov for å surfe på mobilen, gir One Call deg løpende datapriser til 99 øre per megabyte – altså 12 ganger billigere enn Tele 2 –, men foruten dataprisen er Tele 2 Star et godt abonnement for mange mobilbrukere.

Det nye Tele 2-abonnementet er lagt til i priskalkulatoren Ringepriser, og du kan derfor enkelt se om dette abonnementet vil lønne seg for deg, i forhold til ditt ringemønster.

Mer om
annonse