Til hovedinnhold

Dette er de heteste mobiltelefonene akkurat nå

Sjekk hvilke telefoner leserne våre er mest opptatt av.

Sony / Samsung / Shutterstock
Ole Henrik Johansen

Vår Prisguide.no-tjeneste inneholder priser på alt fra TV-er og hvitevarer til nettbrett, mobiltelefoner og all verdens tilbehør. I tillegg til å kunne sammenligne prisene mellom nettbutikker, kan du også sette opp varsling slik at du får beskjed når et produkt kommer på lager – eller faller under et gitt prisnivå.

Vi har sjekket hvilke fem smartmobiler som det søkes mest etter for øyeblikket:

Her er oversikten:

5. Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5.Foto: Samsung

På femte plass finner vi Samsungs Galaxy S5, en telefon som fortsatt er svært populær.

Telefonen er vanntett, og den har pulsmåler og fingeravtrykkssensor. Den er også blitt raskere enn forgjengeren, og den har fått et enda bedre og raskere kamera enn den gamle S4-modellen.

Sony Xperia Z3.Foto: Sony

4. Sony Xperia Z3

Nestemann på listen er Sonys nye flaggskip Z3. Dette er en mobiltelefon for entusiaster. Den har alt som finnes av tilgjengelig teknologi, og vil være et naturlig valg enten du er opptatt av kamera, film, musikk, nettsurfing eller trenger en god telefon som også kan løse mange kontoroppgaver.

Z3 er klar for trådløs betaling med digital lommebok og NFC, og den kan brukes på treningsturer i sprutregn. I tillegg har den en svært god skjerm på 5,2 tommer og et veldig bra kamera som også tar brukbare bilder i innebelysning. Våre ytelsesmålinger viser også at dette er blant det aller kraftigste du får kjøpt på markedet akkurat nå.

Sony Xperia Z3 Compact.Foto: Sony

3. Sony Xperia Z3 Compact

Synes du Z3 blir i største laget å ha i lommen, er lillebror et godt alternativ. Dette er altså en slags miniutgave av selskapets toppmodell, og sniker seg inn foran storebror på listen. Telefonen har arvet mange av de samme funksjonene som Z3, hvor den blant annet tåler å brukes ut i vær og vind.

Testen av denne mobilen kunne avsløre at dette var kongen av telefonene i den kompakte klassen, og som fortsatt ligger helt i toppen av de beste mobilene vi har testet i år. I skrivende stund må du belage deg på å punge ut med rundt fire tusen kroner for et eksemplar. Nedenfor ser du hvem som gir deg det beste kjøpet.

Samsung Galaxy S5 Active.Foto: Samsung

2. Samsung Galaxy S5 Active

Nest øverst på listen vår finner vi en mobiltelefon som fortsatt ikke har nådd helt ut til butikkhyllene. Dette er en modell som nesten kan regnes som en tvillingbror av telefonen som innehar 5. plassen på listen.

Den store forskjellene på de to er at Samsung Galaxy S5 Active er bygget for å tåle røff behandling. Det betyr at den blant annet er støv og vanntett (også S5 er vanntett), samtidig som den skal tåle en god del knall og fall.

Ergo kan dette bli en god turkamerat for deg som liker å ha tilgang til teknologiens verden samtidig som du er på tur i skog og mark.

Samsung Galaxy Note 4.Foto: Samsung

1. Samsung Galaxy Note 4

Den mest populære mobiltelefonen blant være lesere er fortiden er Samsung Galaxy Note 4. Dette er siste skrik fra Samsung, og imponerte oss stor da vi testet den. Telefonen har blant annet en stor 5,7-tommers skjerm som serverer deg en oppløsning på 1440 x 2560 piksler.

Videre har telefonen et stor batteri som gjør at du har god levetid, samt at en hurtiglader sørger for å lade det raskt opp igjen. Utover dette er telefonen spekket med funksjoner som gjør at den passer godt til teknologi-interesserte brukere.

(Kilde: Oversikten er hentet fra Prisguide den 7, november klokken 1200)

annonse