Tek.no

Nyhet

Ti morsomme nettspill

Ole Morten Knudsen
14 Okt 2007 13:00

Nok en helg går mot slutten og en ny arbeidsuke står på trappene
Men fortvil ikke, her er nemlig noen morsomme nettspill for å få opp energien.
Les også:
X-Wing gikk i luften.
Halo 3 slår alle rekorder.
Ny og billigere PlayStation 3.

Gro en planet

GrowCube er en gammel klassiker som gjerne kan ta noen timer. Det vil si om du ikke søker opp løsningen via nett da. Her skal du rett og slett klikke på riktig dings i rett rekkefølge for å få planeten din til å vokse mest mulig.
Klarer du å finne løsningen på egenhånd?

Lovens ekstra lange arm

Warbears er et spill i samme sjanger fylt opp med mye humor. Du må hjelpe bjørnene i deres tjeneste som lovens ekstra lange arm. Men om du handler feil får det stygge konsekvenser for bjørnene.

På den annen side så er de heller morsomme for deg, så det er kanskje ikke så ille.

Gammel klassiker

Tanks bygger på en klassiker de fleste kjenner fra tiden før fancy grafikk og som har blitt skapt i utallige versjoner. Dette er et velkjent og avhengighetsskapende spill. Ved hjelp av høyde og lengde skal du forsøke å sprenge din motstander i luften. På veien får du hjelp av klasebomber, luftangrep og atombomber.
Om du ikke har tilgang til Worms kan dette være en enkel erstatning.

Pong i 3D

Curveball er et ennå enklere spill, men slett ikke kjedelig for det. Som en avansert utgave av Pong skal du her i 3D skyte ballen forbi motstanderen. Med et elegant flikk på musen kan du gi ballen en skikkelig skru.

Bare synd det ikke kan spilles i multiplayermodus over nett.

Multiplayer paint

Inklink er derimot tingen om du ønsker et multiplayer nettspill. Her får du også testet ut dine kreative sider når du skal tegne en hemmelig ting eller frase for andre spillere. Det er ikke alltid like enkelt verken å tegne eller gjette. Men å skrive er fy fy, da er hele poenget borte.

Shockwave som har spillet vil gjerne at du skal registrere deg for å kunne spille. Heldigvis har siden bugmenot.com nok av brukernavn og passord som du kan benytte deg av om du ikke ønsker å bli registrert. Men verdt turen er det absolutt.

Høy harryfaktor

Lust for bust er spillet for de harry gutta. Dette er verken særlig vanskelig eller spennende, men å se på pupp er nok noe alle kan tenke seg etter en lang arbeidsdag. For her er det nettopp det du skal gjøre. Vel og merke på puppene til din kamerats kjæreste.
Bare sørg for ikke å bli tatt.

Bli den nye Robin Hood

Eagle eye archery er en av mousebraker.net sine store vinnere. Her skal du forsøke deg på diverse oppgaver som mesterskytter.

Kanskje kan du bli den nye Robin Hood.

Glavold

Xiao Xiao 6 er vel kanskje ikke helt for et spill og regne. Selv gjør du ikke stort annet enn å trykke gjentatte ganger på space. Men om du er sint, sur og lei er det kanskje godt å få ut litt aggresjon gjennom glavolden her.

Skift med nøkkelen

Xraye er et sært, men utrolig avhengighetsskapende spill. Formålet er å vri en slags skiftenøkkel inntil alle prikkene på brettet er gule. Meget enkelt i starten, mye verre ettervert.

Slå pingvinen

Yeti Sports er serien med spill som vi umulig kan unngå å nevne. Etter at det første spillet Pingu-Throw ble en klassiker for noen år siden har det kommet ytterligere 9 nye spill. Ikke alle like bra, men de fleste god underholdning. For å spille må du logge deg inn, men fiktiv mailadresse holder lenge her.


Om du uansett bare vil spille det originale spillet eller variasjoner av dette kan du enkelt og greit klikke her.
God fornøyelse!

annonse

Les også