Til hovedinnhold

LG slipper ny kjempetelefon med skjermpenn

«LG Stylus 2» skal gjøre det enda bedre å skrive på mobilen.

LG

Den store MWC-messen nærmer seg med stormskritt, og nå har LG kunngjort nok et nytt produkt som skal vises frem i all sin prakt på messen. «LG Stylus 2» er navnet på selskapet nye mobil som kommer med egen skjermpenn.

LG Stylus 2 er oppfølgeren til G4 Stylus, som selskapet lanserte i mai i fjor. Mobilen har en del av de samme egenskapene som forgjengeren, men også en god del forbedringer.

Slankere og lettere

Skjermstørrelsen er fremdeles på 5,7 tommer, som kvalifiserer den til en såkalt brettmobil, og oppløsningen er fremdeles på 1280 x 720 piksler.

LG Stylus 2.
LG

På innsiden befinner det seg ellers en uspesifisert, firekjerners prosessor på 1,2 GHz, og minnet er skrudd opp til 1,5 GB, fra 1 GB på forgjengeren. Lagringsplassen er doblet til 16 GB, mens batteriet har samme kapasitet som før, altså 3000 mAh.

Videre byr LG Stylus 2 på et hovedkamera på 13 megapiksler, mens frontkameraet leverer 8 megapiksler. Mobilen er for øvrig både slankere og lettere enn G4 Stylus, men en livvidde på 7,4 millimeter og en vekt på 145 gram.

Bedre skjermpenn

Selve skjermpennen har også forbedringer, og byr nå på noe LG kaller et «nanobelegg» på tuppen, som skal by på bedre presisjon. Det skal også være vanskeligere å miste skjermpennen, takket være en funksjon som gjør at det dukker opp en melding dersom mobilen er i bevegelse uten at pennen er på plass.

LG Stylus 2 skal altså vises frem på MWC-messen, som avholdes fra 22. februar, og da vil vi trolig få vite lanseringsdatoen. Pris er heller ikke kjent, men ifølge LG befinner den seg i det «midtre» prissegmentet.

LG dro også nylig sløret av sine nye X-modeller: De byr på én unik egenskap hver »

(Kilde: Pressemelding)

annonse