Til hovedinnhold

Dette skal være Logitechs mest avanserte trådløse spillmus

G900 Chaos Spectrum skal gi «profesjonell» ytelse uten ledning.

Trådløse mus er blitt ganske så vanlig, men blant dem som har høyre krav til ytelse finnes det fremdeles noen fordommer til mus som mangler ledningen. I en fersk pressemelding har Logitech nå kunngjort en ny, trådløs spillmus som de mener vil fjerne alle bekymringer.

«G900 Chaos Spectrum» er navnet på nykomlingen, som Logitech selv våger å kalle sin «beste spillmus noensinne».

For de kravstore

Den nye spillmusen skal være rettet mot dem som ønsker fleksibiliteten som en trådløs mus gir, men samtidig ikke vil gå glipp av påliteligheten til kablede mus, for eksempel profesjonelle esport-utøvere.

Logitech G900 Chaos Spectrum.

Musen byr blant annet på en responstid på ett millisekund, som jo ikke er oppsiktsvekkende, men har samtidig det Logitech kaller en «optimalisert» 2,4 GHz-forbindelse, uten at det er helt klart hva som ligger i dette.

G900 Chaos Spectrum skilter ellers med den høyt respekterte, optiske sensoren PMW3366, som vi blant annet også finner i Logitechs rå spillmus G303. Dette er en av de raskeste sensorene på markedet når det gjelder sporingsytelse, det vil si hastigheten du kan bevege musen før sensoren begynner å hoppe over målepunkt.

Kommer neste måned

Sensoren byr ellers på 200 til 12000 DPI i steg på 50. Av andre designelementer forteller Logitech at de har utstyrt hovedmuseknappene med ekstra god klikkfølelse og lav nedtrykkskraft. Den skal være like ergonomisk for venstrehendte som for venstrehendte, og er designet for flere ulike typer grep.

Logitech skal også ha grundig til verks for å høvle bort unødvendig vekt der det er mulig, og resultatet er en mus som veier respektable 107 gram. Musen skal bli tilgjengelig i Europa i begynnelsen av april til en pris på 179 euro, cirka 1700 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden, og se også video under.

Trenger du en rimeligere spillmus? Sjekk ut vår ferske test av fire billige modeller »

(Via TechRadar)

Les også
Logitech G900: Logitechs nye toppmodell er et skikkelig råskinn
Les også
Corsairs «skarpskytter-mus» har nå blitt supersensitiv
Les også
Spillmus på budsjett: Du trenger ikke dyrt utstyr for å eie den digitale slagmarken
Les også
Mad Catz R.A.T. Pro X: Mad Catz R.A.T. Pro X lar deg bygge musen din selv
Les også
Logitech G410 Atlas Spectrum: Lynkjapt tastatur i miniformat
annonse