Til hovedinnhold

Nå kan du kjøpe Xbox Series X fra Gucci

Koster nesten 70.000 kroner.

Slik ser vesken og konsollen ut.
Gucci
Torstein Norum Bugge

Å kjøpe en ny spillkonsoll i dagens marked er eksklusivt nok i seg selv, men med sin nyeste lansering høyner Gucci standarden for hva «eksklusivt» betyr – i alle fall når det gjelder Xbox Series X.

nettsiden sin har motegiganten nå ført opp en Xbox med en tilhørende Gucci-bæreveske, begge gravert med selskapets doble «G»-logo.

Praktisk nok leder dette også til et ordspill, der «GG» i spillverdenen også gjerne brukes om «Good Game» (gjerne sagt etter et fullendt spill/runde).

På bærevesken (eller kanskje mer korrekt kofferten) står det også «XBOX» i svære bokstaver på den ene siden, og «GOOD GAME» på den andre – i tilfelle noen skulle være i tvil.

Alt kan bli ditt, for den skarve prisen av 7.000 euro – eller rundt 69.300 omregnede kroner i skrivende stund.

Lages kun 100 enheter

Det er «GG»-logoer overalt på Xbox-en, samtidig som du også får inngravert serienummer.
Gucci

Konsollen er ikke eksklusiv bare fordi den er fra Gucci eller fordi den er en spillkonsoll i et marked preget av brikkemangel – den er også eksklusiv fordi den kun lages i 100 eksemplarer. Alle eksemplarene vil ha serienummeret inngravert, som på bildet over.

Videre vil du som kjøper også få med Xbox Game Pass Ultimate, slik at du får tilgang til et rikt spillbibliotek online rett ut av kofferten. Det er ikke oppgitt hvor lenge dette abonnementet vil vare, men da får du i hvert fall spart noen hundrelapper.

Kofferten har smarte lommer til alt utstyret ditt.
Gucci

De to kontrollerne som følger med har en rød og en blå stripe som dekorasjon, samt en Gucci-logo. Dette samsvarer også med koffertens farger, som ifølge Gucci skal hinte tilbake til Guccis opprinnelse på 30-tallet.

Verdt å nevne er at kofferten faktisk har spesialdesignede lommer og holdere til alle delene, inkludert ladekabler, hodesett og annet ekstrautstyr. Så om du drasser med deg konsollen rundt omkring er det en relativt praktisk koffert, om enn ganske dyr.

Gucci-Xboxen og -kofferten blir tilgjengelig fra 17. november fra Guccis nettside samt butikker i New York, Beverly Hills, Mexico City, Milan, London, Berlin, Beijing og Tokyo.

annonse