Nyhet

Med denne lille saken kan du lytte til Spotify-musikk på farten – uten mobil

«Mighty» søker nå folkefinansiering.

Spotify er en fin følgesvenn for de som for eksempel liker å ta seg en løpetur mens de hører på musikk, men mobiltelefoner kan ofte være noe upraktiske å drasse med seg. Nå finnes det et et nytt produkt som lar deg lytte til Spotify-musikk på farten uten mobil.

Det nye produktet heter «Mighty» og er en liten, kompakt sak man kan feste på brystet eller beltet. Oppfinnelsen er lagt ut på finansieringsnettstedet Kickstarter.

Skal være eneste i sitt slag

Mighty fungerer ved å benytte en egen app til å synke musikk fra Spotify til enheten og deretter lytte til musikken uten Internett-tilkobling, på samme måte som man kan gjøre på mobilen ved hjelp av Spotifys offline-funksjon.

Spotify tillater offline-avspilling av opptil 3333 låter på opptil tre forskjellige enheter. Dette krever som kjent premium-abonnement, som du altså da må ha for å kunne bruke det nye produktet.

Enheten synkroniseres mot mobilen via en egen applikasjon.

Ifølge produsenten er Mighty det første og eneste produktet i sitt slag som kan kjøre Spotify-musikk på denne måten, ettersom lignende produkter som for eksempel iPod Shuffle ikke har denne muligheten.

Utviklet i dialog med Spotify

Mighty støtter både Bluetooth og Wi-Fi og er kompatible med både iPhone og Android-telefoner. Selve enheten er 3,8 cm x 3,8 cm stor og veier kun 17 gram. Den har et minne på 500 MB og flashlagring på 2 GB, mens batteriet er på 250 mAh, som produsenten sier vil holde til 5 timer med kontinuerlig avspilling.

Det er imidlertid mulig batteristørrelsen vil endre seg. Produsenten har for øvrig vært i dialog med Spotify under utviklingen av produktet med tanke på et eventuelt partnerskap, så produktet er med andre ord helt innenfor tjenestens retningslinjer.

Hittil har prosjektet samlet inn 149 000 dollar av et mål på 250 000 dollar med 26 dager igjen. Produktet vil koste rundt 80 dollar, cirka 700 kroner. Mer informasjon finner du på Kickstarter, og se video under

Spotify-konkukrrenten Tidal var nylig i søkelyset: Kanye West la ut albumet sitt eksklusivt på tjenesten, noe fansen ikke likte »

(Via The Next Web)

Les også
Nå får Spotify mer målrettet reklame
Les også
Gjengen bak Kickstartersuksessen Pebble Watch har nå en ny kampanje på gang
Les også
Spotify endrer prisene
Les også
Spotify sier de trenger noe mer enn musikk - satser på videoinnhold
Les også
Nå får Spotify og Apple Music trolig konkurranse fra en annen gigant
Les også
Snart kan du enkelt dele musikk fra Spotify på Facebook
Les også
– Spotify blir presset til å gjøre gratistilbudet dårligere
annonse