Nyhet

Drøssevis av HTC Vive-kunder har fått bestillingene sine kansellert

Forhåndsbestillingen din kan være i fare.

Vi meldte nylig at produsenten av de etterlengtede VR-brillene Oculus Rift hadde støtt på problemer i form av forsinkede leveringer, og nå viser det seg at også hovedkonkurrenten HTC Vive har fått sine egne problemer å stri med. Det melder nettstedet RoadtoVR.

Mange av de som har bestilt HTC Vive-brillene opplever nemlig å få e-poster om at bestillingene plutselig er blitt kansellert på grunn av trøbbel med behandling av transaksjonene.

Klagetråd på Reddit

Problemene skal blant annet ha blitt rapportert i en lang tråd på nettstedet Reddit og gjelder både amerikanske og europeiske kunder.

HTC Vive.

Etter at meldingene begynte å dukke opp slapp HTC en kort melding på bloggen sin hvor de forklarer at kanselleringen av ordrene er knyttet til problemer med «finansielle institusjoner», uten å presisere ytterligere.

Som RoadtoVR peker på ligger problemer imidlertid trolig hos betalingsselskapet Digital River, som er det HTC bruker til salg av sine produkter.

Skal gjelde et begrenset antall

Ifølge HTC er det et «begrenset» antall kunder som er rammet, men det nøyaktige omfanget er altså uvisst. Selskapet skal være i ferd med å løse problemet, og har visstnok allerede gjenopprettet ordrene for mange av kundene.

HTC har bekreftet via en Twitter-melding at folk som har opplevd å få kansellert ordren ikke vil miste plassen sin i bestillingskøen. Alle som er berørt anbefales imidlertid å oppsøke HTCs kundestøtte-sider.

VR-teknologien utvikles stadig: Nå kan et av de største problemene med teknologien være en saga blott »

Les også
Bestiller du en HTC Vive nå, trenger du bare å vente et par dager før den sendes
Les også
HTC Vive kommer med hele tyve deler i pakken
Les også
Så mye vil HTCs VR-briller koste i Norge
Les også
– HTC Vive er den morsomste dingsen jeg har prøvd
Les også
HTCs VR-briller blir enda dyrere enn Oculus Rift
annonse