Til hovedinnhold

Dette produktet kan bli populært hvis iPhone 7 dropper hodetelefoninngangen

Ja, et kinesisk selskap har laget en Lightning-til-hodetelefon-adapter ...

Apostrophe/Shutterstock.com, Tama Electric,

Ingen offisielle opplysninger om iPhone foreligger ennå, men ryktebørsen har ikke ligget på latsiden når det gjelder Apples neste flaggskip. Det mest fremtredende ryktet er at telefonen skal droppe hodetelefoninngangen, og nå har tredjeparter tydeligvis begynt å forberede seg på nettopp dette.

Apple Insider melder nemlig at en kinesisk utstyrsprodusent ved navn Tama Electric nå tilbyr Lightning-til-hodetelefon-adaptere på sine nettsider, tilsynelatende på grunn av iPhone 7-ryktene.

Kommer med mikroUSB

En variant kommer også med mikroUSB for lading av telefonen.
Tama Electric

Adapterne har en Lightning-plugg i den ene enden, mens den andre enden er en liten boks med egen volumkontroll og en vanlig 3,5-millimeters hodetelefon-jack. To av adapterne har også mikroUSB-port, slik at du kan lade mobilen mens du bruker hodetelefoner.

I og med at Apple ennå ikke har kunngjort iPhone 7, og at det heller ikke er bekreftet at den vil mangle hodetelefoninngang, kan det virke noe snodig at et slikt produkt allerede har dukket opp.

Ennå få Lightning-hodetelefoner

Lightning-adapteren minner oss litt om adapterene mange mobiler hadde for over ti år siden ...

Produktene har heller ikke fått noen pris eller lanseringsdato på produktsiden, og som Apple Insider peker på kan man dermed ikke se helt bort fra at adapterne rett og slett bare er falske konsept-produkter.

Uansett vil jo denne type adaptere være nødvendige dersom man skal bruke vanlige hodetelefoner med iPhone 7, gitt at ryktene stemmer. Ellers må man altså se seg nødt til å anskaffe Lightning-hodetelefoner, som det ennå bare finnes noen få av, blant annet fra Philips og Audeze.

Mange ubekreftede opplysninger om iPhone 7 har dukket opp: Her er noen av de seneste »

annonse