Til hovedinnhold

Kansellerer årets gærneste spill

Vi har sett mange spill som setter deg i skoene (eller tvangstrøya) til noen med psykisk helse på halvspretten, slik som relativt ferske Dead Space 2. Å forstå oppførselen til de gale og irrasjonelle har vært en utfordring i alle år, noe underholdningsindustrien også har visst å utforske.

Gun Loco var et fryktelig godt eksempel på et konsept som enkelt og greit sentrerte rundt at du var klin gærn. Kanskje ble det for mye av det gode.

Ifølge Eurogamer har det sprø og Xbox 360-eksklusive spillet fra Square Enix blitt kansellert. Kunngjøringen skal ha skjedd på spillets offisielle hjemmeside,

Utgiveren selv har ennå ikke forklart hvorfor de har valgt å gi opp spillet. Det er ganske uvanlig at forholdsvis store titler som denne avbrytes kort tid før utgivelse, Gun Loco var satt til å slippes i løpet av året, selv om det har skjedd nylig med andre titler, som True Crime: Hong Kong.

Vi rakk å ta en titt på det annerledes skytespillet under fjorårets Tokyo Game Show-messe, og vår utsendte skribent ble på ingen måte overbevist. Det er altså fullt mulig at Square Enix avbrøt prosjektet fordi det rett og slett ikke så ut til å bli bra nok.

Les også
Disse spilltalene gir deg frysninger
Les også
Sony stopper stor spillsatsning
Les også
Doom-våpen var leketøy
Les også
Anmeldelse: Bulletstorm
Les også
De 10 mest sexy spillfigurene
annonse