Tek.no

Nyhet

Ukas unødvendige moroting

Bortkasta penger eller morsomme gadgets? Du bestemmer!

22 Juli 2011 12:17

Visse ting er nødvendige for alle fotofans verden over, mens andre duppeditter kanskje ikke har noen direkte innvirkning på selve kameraopplevelsen. Likevel finnes det et hav av sistnevnte tilgjengelig på nett. Vi viser deg tre av disse:

Fisher Price-kamera holder kanskje ikke den aller beste kvaliteten, men tatt prisen i betraktning, og at barn tenderer til å mishandle elektroniske produkter så er denne nokså ålreit. Ikke bare gir du barnet en leke i gave, digitalkameraet vil også vekke fotointeressen hos ungene. Kameraet kommer med 4X zoom og mulighet til å lagre over 1000 bilder. Den koster ca 40 dollar, men kan fåes billigere på Amazon.com.

Fuji Finepix X100 - iPhone 3G

Har du en iPhone vet du helt sikkert at det følger en rekke tilbehørsartikler fra mangfoldige produsenter. Noe av det som selges mest av er såkalte “skins” som lett gir telefonen din et eget særpreg. Men er du lidenskapelig opptatt av Fujifilmkameraer, bør du ta en titt på det nyeste innen skinsfronten. Fuji X100-skins selges for 3 dollar.

Har du alltid hatt lyst til å kunne ta helt greie undervannsbilder, men har blitt stoppet av stive priser? Da er Underwater Digicam til latterlige 35 dollar kanskje redningen.

Ikke bare kan du ta bilder, du kan også filme det som skjer under vannet. Det står ingenting om hvor dypt du kan svømme med den, men vi antar at det ikke er snakk om de mange meterne. Kameraet har kapasitet til ca 16 MB noe som bare tilsvarer 75 bilder eller 2 minutter med videofilm. Men minnet kan selvfølgelig økes med SD-kort om nødvendig.

annonse

Les også