Til hovedinnhold

HTC One Two kommer i februar/mars

Britisk dommer avslørte HTC-lansering

Espen Irwing Swang, Amobil.no

I den pågående patentsaken mellom Nokia og HTC i England, kom dommer Richard Arnolds med opplysninger om lanseringen av HTCs neste flaggskip, omtalt som HTC One Two. Grunnen er at retten mener HTC må stanse salget av modeller som inneholder komponenter som bryter med Nokias patentrettigheter.

I retten gir dommeren HTC medhold i at de kan fortsette å selge sin nåværende toppmodell HTC One frem til februar/mars 2014, fordi selskapet i denne perioden er særlig sårbart.

Ubekreftet

HTC bekreftet ikke lanseringen av en ny modell, men tilbakeviste heller ikke påstanden, som ble lagt frem i bevismateriale fra Nokia.

Detaljer om den kommende mobilen ble ikke avslørt, men det er tilstrekkelig til at flere trekker den konklusjonen at HTC One vil bli erstattet av en oppfølger i månedsskiftet februar/mars, og at dette blir modellen HTC One Two.

Tidsrammen synes naturlig, da mange mobilprodusenter bruker Mobile World Congress i Barcelona som arena for sine produktlanseringer.

HTC One Two er angivelig identisk med HTC M8, som det tidligere er lekket bilder av. Denne mobilen har en 5-tommer full-HD-skjerm og Qualcomm Snapdragon 800-prosessor lik den som sitter i Sony Xperia Z1 og LG G2 og Samsung Galaxy Note 3.

Les også: HTC One mini blir forbudt i England

annonse