Tek.no

Nyhet

Oculus Rift får sin helt egen naturdokumentar

Selveste David Attenborough er med på prosjektet.

Montasje: Shutterstock, Oculus Rift, Teknofil.no
14 Apr 2014 20:00

Selv om VR-brillene Oculus Rift ikke engang er ute på markedet ennå, stopper det ikke spillutviklere, programmerere og nå også TV-produsenter fra å lage innhold for dem.

Nå har det blitt bekreftet at David Attenborough, kjent for å ha stått bak drøssevis av populære av naturdokumentarer, jobber med en ny dokumentar spesiallaget for Oculus Rift.

Bli med tur til Borneo

Prosjektet har fått navnet «Conquest of the skies», og blir laget av produksjonsselskapet Atlantic Productions. Programmet skal ta seeren med på en tur til Borneo, og alt skal være filmet med en spesiell kamerarigg med åtte individuelle kameraer, for å fange alt i 360 grader.

Ifølge regissøren John Morris skal prosjektet ha påmint han om den første gangen han begynte i filmindustrien, da alt var nytt og spennende. Kanskje ikke så rart, når han nå trolig står bak det som kan bli den første filmen noen gang til å bli laget eksklusivt for Oculus Rift.

Det er fortsatt ikke kjent når prosjektet er klart, og heller ikke hvordan det skal distribueres. Dette er tross alt ikke som en vanlig film eller TV-serie du kan se via en filmkanal, men heller trolig et program du er nødt til å laste ned til datamaskinen.

Hvis de ikke klarer å gjøre det før 2015, blir disse først:
Condition One lager film for Oculus Rift »

(Kilde: Realscreen)

annonse

Les også