Nyhet

Samsung Galaxy 3D før jul?

Kan bli en 3D-utgave av Galaxy S II.

3D-teknologien er fortsatt ganske ny for mobilverdenen, men det ser ut til at flere og flere produsenter hiver seg på bølgen. Etter at både LG og HTC har kommet med 3D-telefoner er det egentlig bare Samsung igjen av de virkelig store Android-merkene her i Europa som ikke har kommet med slik telefon.

En rapport fra Japan sier at Samsung nå forbereder en 3D-telefon som kan få navnet Galaxy 3D. Dette er visstnok en ganske lik telefon som flaggskipet deres Galaxy SII (S2), bare med 3D-skjerm. Dette er ikke vært veldig overraskende hvis vi ser på HTCs EVO 3D og LGs Optimus 3D som er ganske like telefoner som de andre toppmodellene deres.

Uviss framtid

Den nye Samsung-telefonen anslås å komme på markedet i fjerde kvartal i år, og kan fort havne under flere juletrær. Spesifikasjonsmessig antas det at den vil ha en 4,3 tommers skjerm, en 1,2 GHz tokjerneprosessor og utgang for mini-HDMI slik at blant annet kan koble telefonen til en TV for 3D-visning på en kompatibel HDTV.

Det er fortsatt veldig uvisst hvordan 3D-teknologien vil innvirke på mobilmarkedet. Om dette kun blir et nisjeprodukt, eller om produsentene vil satse mer og mer på 3D ettersom teknologien utvikler seg gjenstår å se. Kunne du tenkt deg en 3D-mobil?

Les også: TEST: LG Optimus 3D

(Kilde: sammyhub.com)

Les også
Hils på Samsung Galaxy R
Les også
Slik blir Nokia 500
Les også
Samsung Galaxy Q med 5,3 tommer?
Les også
Se nærmere på denne telefonen
Les også
Slik er nye Android Market
Les også
Samsung med ny supertelefon?
Les også
iPhone 5 kan få kurvet skjerm
Les også
Slik blir mobilåret 2011
annonse