Til hovedinnhold

Nå er Oculus Rift på julesalg

Julerabatt på VR-brillene – men du må være kjapp.

Niklas Plikk, Tek.no

Det er ikke så lenge siden VR-brillene Oculus Rift var på salg i forbindelse med Cyber Monday i november, men om man ikke slo til på dette tilbudet har man nå en ny sjanse til å skaffe seg produktet til redusert pris. Det melder Oculus på sine hjemmesider.

Produsentens nye juletilbud betyr at man kan skaffe seg pakken med både brillene og Touch-kontrollene til en pris på 419 euro, ned fra den vanlige prisen på 449 euro. Omregnet til norske kroner skulle dette tilsvare rundt 4100 kroner, og denne prisen inkluderer altså moms og frakt.

Varer kun frem til 20. desember

Bilde: Oculus VR

Prisreduksjonen er ikke like dramatisk som Cyber Monday-tilbudet, da prisen ble redusert til cirka 3800 kroner, men for folk som ennå sitter på gjerdet er det muligens nok til å slå til likevel. Du må imidlertid være kjapt ute, for tilbudet slutter allerede den 20. desember, altså i morgen.

Oculus har for øvrig også et vintersalg på gang hvor man kan skaffe seg programvare til reduserte priser. Dette salget varer frem til 2. januar. Konkurrenten HTC Vive ser ikke ut til å ha salg på maskinvaren sin, men kjører et julesalg på diverse programvare.

Oculus Rift fikk et kraftig priskutt allerede i sommer, da prisen ble redusert til 449 euro, noe som tilsvarer et kutt på flere tusen kroner. Dette kuttet var først kun et sommertilbud, men ble senere permanent. Samtidig har også HTC Vive kuttet prisene ganske betydelig den siste tiden, og til sammen har disse priskuttene ført til kraftig oppgang i salget.

Vi har spilt Skyrim i VR: Slik var den opplevelsen »

annonse