Nyhet

Nå kan du endelig bruke Amazons strømmetjeneste på Apple TV

Amazons strømmeapp Prime Video har hittil uteblitt på Apples strømmeboks, til tross for at Tim Cook selv uttalte at appen var på vei for flere måneder siden. Vel, nå er ventetiden over, for Amazon har kunngjort i en pressemelding at Prime Video omsider kommer til Apple TV.

Amazon Prime Video-appen lanseres på Apples strømmeboks i over 100 land, hvor Norge også er med.

Apple TV får endelig Amazons strømmeapp. Bilde:

Rimelig strømmetjeneste

Dermed får Apple TV-eierne flere valgmuligheter utover Netflix og de andre tjenestene som allerede har vært tilgjengelige på Apples strømmeboks i lang tid. Det betyr også at man får tilgang til mer 4K-innhold dersom man er i besittelse av den nyeste Apple TV-utgaven med støtte for denne oppløsningen.

Amazon Prime, som kun har vært tilgjengelig i Norge i ett års tid, er som vi påpekte i vår strømmetjeneste-guide i høst blant de rimeligste strømmetjeneste på markedet og har cirka halvparten av månedsprisen til for eksempel Netflix. Det eksklusive innholdet er dog litt mer begrenset.

Amazon er for øvrig også aktive innen maskinvare når det gjelder videostrømming, og lanserte nylig sin nye strømmepinne Amazon Fire TV Basic Edition i Norge, som er vesentlig billige enn Apple TV.

Amazon slapp også ny Kindle for ikke lenge siden »

Les også
Nå får du tilgang til mye mer HDR-innhold
Les også
Amazons strømmepinne har kommet til Norge
Les også
Enorme forskjeller på strømmetjenestenes bildekvalitet - vi har sjekket
Les også
Apple TV 4K: Apple viser konkurrentene ryggen
annonse