Til hovedinnhold

En slik CV har du aldri sett før

Ville du sendt hodet ditt til en potensiell arbeidsgiver?

Mange jobbsøkere har antakelig opplevd å sende inn søknad og CV for en ledig stilling, og aldri høre et pip fra arbeidsgiver igjen. Arbeidsgiveren, på sin side, opplever sikkert tonnevis med identiske søknader og CV-er – en endeløs rekke med trøtte papirer og svart på hvitt.

Da gjelder det å tenke utenfor boksen, noe denne amerikaneren har gjort i aller høyeste grad. Arbeidsgiveren sitter og blar gjennom CV-er og aner fred og ingen fare, når han plutselig finner et 3D-printet hode! Det trekker vitterlig oppmerksomheten vekk fra alt annet.

Store ideer

Floyd Hayes fra New York tok seg en tur til selskapet Makerbot, som spesialiserer seg på 3D-printing. Der skannet han inn hodet sitt, før det deretter ble skrevet ut i små plastutgaver.

Hayes bestilte ti eksemplarer og sendte dem av gårde i gjennomsiktige beholdere til mulige arbeidsgivere, med teksten «lite hode, store ideer».

PR-triks

Det ironiske er at Hayes ikke egentlig var på utkikk etter en ny jobb, men å få nye kunder til sin forretning – som fokuserer på spinnvill markedsføring.

Floyd Hayes var nemlig kreativ leder ved byrået Cunning London og har bygget seg en karriere på å utføre uvanlige PR-triks, som å plassere en Mini Cooper-bil på et tak.

Den uvanlige «CV-en» passer neppe for alle typer jobbsøknader, men noen ganger kan det umulig skade å skille seg ut fra mengden i enkelte tilfeller.

3D-printere kan brukes til så mangt:
3D-printer skriver ut et helt hus »

Har du noen eksempler med uvanlige jobbsøknader eller CV-er? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilder: Geek.com via DVICE)

annonse