Til hovedinnhold

Relanserer norsk fitness-app

TV2 Sporty vil nå sofaslitere og bedrifter som vil ha de ansatte i form.

Appen ble først lansert i 2012, og er ifølge TV2 selv den mest brukte norske treningsappen. Nå relanserer TV2 Sporty-appen i forbindelse med OL, og satser på å nå bedrifter som vil ha de ansatte ut av sofaen.

TV2 Sporty-appen er nemlig spesielt designet for gruppedeltagelse, ved at en skole, bedrift eller idrettslag melder seg på og motiverer hverandre til å komme i bedre form.

For at også de utrente skal ha en god opplevelse av appen, tilpasser den seg brukerens kondisjonsnivå. Målet er å oppnå 1000 treningspoeng per måned, og utrente får flrere poeng for mindre innsats enn det de godt trente får. Maksgrensen på 1000 poeng sikrer også at ikke noen drar treningen for langt for å vinne konkurransen.

I samarbeide med treningssenter- og bedriftshelsetjenesten Stamina tilbyr TV2 Sporty bedrifter et årsabonnement på trenings- og motivasjonsappen til 799 kroner per år. Enkeltpersoner som ønsker å kjøpe premium-versjonen, betaler 49 kroner per år.

Vi slanker oss med mobilen

Treningsprogram og motiverende tilrop

Det du da får er proffe treningsprogram utarbeidet av eksperter innen sitt felt. Vil du bli god til å løpe, kan du følge et program utarbeidet av Johan Kaggestad, som har trent både Ingrid Kristiansen og Grethe Waitz. Vil du blir god til å sykle, er det Dag Otto Lauritzen som gir deg treningstipsene, mens Frode Estil lager treningsprogram for langrennsentusiastene.

Du kan også velge å få oppmuntrende tilrop fra kjente TV2-profiler som Davy Wathne, Hedda Kise og Dag Otto Lauritzen.

TV2 Sporty har gjennomført forsøk med appen på bedrifter og skoleklasser i Bodø, med gode resultater. Nettopp det at også de utrente får positive resultater og ser fremgang, gjør at de har fått mange positive tilbakemeldinger. Nå vil de at flere skal ta appen i bruk.

– Et løp som Holmenkollstafetten er helt i TV2 Sporty-appens ånd. Mange etapper med forskjellig lengde og stigningsgrad, og et flott treningsmål for bedriften, sier prosjektleder Trond Ahlsen i TV2 Sporty til Mobilen.no.

Les mer: Så skigale er nordmenn

Sånn ser Sporty-appen ut:

annonse