Til hovedinnhold

Her er GoPros nye billigkamera

Nye «Hero» er avduket.

GoPro har nå kunngjort et nytt kamera i det lavere prissegmentet. Kameraet heter simpelthen Hero og har fått en norsk pris på 2199 kroner på GoPros egen nettbutikk.

Dermed ligger kameraet i omtrent samme prisklasse som Hero4- og Hero5- Sessions-kameraene, men i motsetning til disse kameraene har Hero det samme rektangulære designet vi kjenner fra de andre GoPro Hero-kameraene.

GoPro

Mye til felles

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene har Hero en del til felles med de dyrere modellene, men kan naturlig nok ikke skilte med helt samme ytelse. Kameraet takler maksimalt 1440p-oppløsning med 60 bilder per sekund, så det er altså ingen 4K-oppløsning.

Stillbilder tas med 10 megapiksler, der de dyrere modellene til sammenligning takler 12 megapiksler. Burst-modusen støtter kun 10 bilder per sekund, og timelapsemodusen opererer også kun med ett alternativ – intervaller på 0,5 sekunder.

I likhet med Hero5 og Hero6 har det nye Hero-kameraet imidlertid både berøringsskjerm på to tommer, stemmekontroll, videostabilisering og vanntetthet ned til 10 meter.

Det har den samme batteristørrelsen på 1220 mAh, og både dimensjoner og vekt er også identiske, som betyr at man kan bruke kameraet med det samme tilleggsutstyret som de andre GoPro-kameraene.

Denne GoPro-konkurrenten har fysisk stabilisering innebygget »

Mer om
annonse