Til hovedinnhold

3D-lommekamera fra DXG

Kompakt 3D-kamera som barna kan leke seg med.

DXG lanserer et nytt, robust og kompakt 3D-kamera i USA. Det stereoskopiske kameraet heter DXG-018 og er hovedsaklig ment for barn.

DXG-018 har en dobbeltlinse som sørger for den stereoskopiske effekten og tar bilder som blir lagret på SD-kort. Bilder kan bli overført fra SD-kortet ved å plassere det i en printer eller PC – eller ved å benytte seg av USB-kabelen som følger med.

3DTV ikke nødvendig

Ved å bruke standard fotopapir, kan man skrive ut bilder som kommer ut side-ved-side, med punktlinjer for klipping.

Deretter plasserer man bildene inne i de inkluderte 3D-"brillene" av papp, og på denne måten får man frem en stereoskopisk effekt uten bruk av 3DTV.

– Vi liker DXG-018 fordi det gjør 3D-teknologi lett, morsomt og tilgjengelig for alle typer forbrukere, sier Paul Goldberg, senior visepresident ved salgsavdelingen i DXG USA, som fortsetter:

– Vi har designet produktet med tanke på barn og gjort det veldig lett å bruke og portabelt.

Pris og tilgjengelighet

DXG-018 kommer i fargene rosa, lavendel, oransje, grønn og gul og har en pris på 70 dollar, eller 380 kroner, på DXGs offisielle nettside.

Det ser ikke ut til at DXG sender varer til land utenfor USA, og inntil DXG-018 eventuelt blir tilgjengelig i Europa, kan man benytte seg av tjenester som JetCarrier her i Norge.

(Kilder: pressemelding, DXG USA)

annonse