Til hovedinnhold

Dette er de heteste mobilene akkurat nå

Se hva leserne er mest opptatt av, sjekk testene og finn de beste prisene her.

Shutterstock, Sylvie Corriveau, 142465960 / montasje

Vår prissammenligningstjeneste Prisguide.no er en av Norges mest populære tjenester for å sammenligne priser mellom nettbutikker, og tjenesten har også en funksjoner for å varsle deg når prisen på et produkt faller under ett gitt nivå. I tillegg har du også mulighet til å se prisutviklingen på produkter over tid, dele brukererfaringer med andre, samt se hvilke artikler Amobil.no og de andre nettstedene i Tek.no-nettverket har publisert om produktene.

Her får du hjelp til å velge mellom Samsung Galaxy S4, HTC One og Sony Xperia Z

Noen produkter er mer populære enn andre, og oversikten over de mest populære produktene i en kategori i Prisguide.no gir et godt bilde av hvilke produkter leserne våre er opptatt av akkurat nå. Hvilke produkter vurderer leserne å kjøpe – eller i det minste, drømmer om å kjøpe bare prisen er riktig?

Her er de fem mest populære mobiltelefonene på Prisguide.no akkurat nå, med linker til tester og prissammenligning:

1. Samsung Galaxy S4

Ingen overraskelse på toppen av listen. Samsung Galaxy S4 er en av de kraftigste og mest avanserte smartmobilene akkurat nå. Den har en knivskarp skjerm på hele 5 tommer, 4G-støtte, et bra kamera, minnekortplass – og god batteritid.

Galaxy S4 er en knallgod underholdningstelefon, og Samsung forsøker å skille seg ut med en del funksjoner de er alene om. Som for eksempel at telefonen kan forhåndsvise deler av innholdet bare du holder fingeren over skjermen – uten å være borti skjermen.

Les testen av Samsung Galaxy S4

Finn beste pris på Samsung Galaxy S4 i Prisguide

2. Samsung Galaxy S III i9300

Fjorårets flaggskip fra Samsung selger fortsatt godt ute hos forhandlerne, og telefonen er den nest mest populære telefonen i Prisguide. Kanskje ikke så rart: Dette er fortsatt en svært god mobiltelefon med god ytelse, til en veldig god pris.

Telefonen har en 4,8-tommers skjerm med topp bildekvalitet, og selv om kameraet ikke når helt opp til de beste i de nyeste modellene, tar kameraet imponerende bilder – selv etter dagens standard.

Les testen av Samsung Galaxy S III i9300

Finn beste pris på Samsung Galaxy S III i Prisguide

3. Apple iPhone 5

Vil du ha en virkelig brukervennlig mobiltelefon, er det ingen tvil om at du får nettopp dette ved å velge en iPhone 5. Telefonen kan kanskje ikke måle seg med de nyeste av årets modeller når det gjelder tekniske spesifikasjoner, men vi snakker likevel om en godt utstyrt telefon med lekker design og et imponerende utvalg med virkelig gode apper.

Les testen av iPhone 5 her

Finn beste pris på iPhone 5 i Prisguide

4. HTC One

HTC One er en mobiltelefon som oser av luksus. Ikke i form av gull og glitter, men i form av en mobiltelefon utstyrt med det siste av teknologi, i en gjennomført stilren design i glass og metall.

Telefonen har 4G-støtte, og maskinvaren er helt i toppsjiktet. Den 4,7 tommer store skjermen har Full HD-oppløsning, og er en av de beste på markedet når det gjelder lysstyrke. En annen ting som skiller HTC One fra konkurrentene er at den har svært god lyd i de eksterne høyttalerne.

Les testen av HTC One

Finn beste pris på HTC One i Prisguide

5. Sony Xperia Z

Da vi testet Xperia Z skrev vi at dette var den beste telefonen vi hadde testet, og selv etter at Samsung senere lanserte Galaxy S4 og HTC lanserte HTC One mener vi at dette er en av de beste smartmobilene på markedet. Teknisk sett er den på høyde og vel så det med de to andre nevnte modellene, men Sony Xperia Z har én ting de andre ikke har: Den er vanntett.

Sony Xperia Z er solid bygget, og glass foran og bak gir et eksklusivt inntrykk. kombinerer vi dette med en god skjerm, god ytelse og et supert kamera, så er det ikke så rart denne telefonen er blant de modellene flest søker etter pris på i Prisguide.

Les testen av Sony Xperia Z

Finn beste pris på Sony Xperia Z i Prisguide

Her får du hjelp til å velge mellom
Samsung Galaxy S4, HTC One og Sony Xperia Z

annonse