Nyhet

Lanserer nye mobilpakker for småbedriftene

Telenor med fri tale, SMS og inkludert sentralbordløsning.

Telenor har lansert nye mobilabonnementer beregnet på SMB-markedet, altså små og mellomstore bedrifter. Abonnementene kalles Fri+, og har ubegrenset antall taleminutter og SMS-er.

Kundene kan velge mellom seks ulike pakker, med datamengde fra 1 til 20 GB.

– Det som har vært styrende for utviklingen av våre nye mobilabonnementer, er bedriftenes ønske om enkelthet, forutsigbarhet og pakker tilpasset sine behov. Med den nye porteføljen treffer vi spesielt behovene i SMB-markedet, og vi gjør det enklere for dem å velge riktig abonnement, sier Marina Lønning, leder for bedriftsmarkedet i Telenor.

Med abonnementene følger også sikkerhetsløsningen Sikker Mobil med, slik at du har mulighet til å få slettet innholdet eller låst en telefon som er kommet på avveie. Sikker Mobil inneholder også en antivirusløsning.

Sentralbord

Fri+-abonnementene kommer med en mini-sentralbordløsning som gir de som ringer inn til bedriften en talemeny med tastevalg for å komme til rett person.

– Mange mindre bedrifter har ikke råd til å ha eget sentralbord, men det betyr ikke at de har mindre behov for det, sier Lønning.

Nå bygger både Telenor og NetCom ut 4G på nye frekvenser:
- Bedre 4G-dekning fra NetCom »
- Telenor åpner 4G på 1000 nye steder »

Les også
Telenor-sentralbord skaper bekymring
Les også
Kjempegebyr for å si opp bedriftsavtale
Les også
– Vi skal være billigst
Les også
300 Mbit/s til mobilen
Les også
Nå får Tele2-kundene 4G
Les også
Forbrukerombudet kritisk til 4G-markedsføringen
Les også
Gir deg personlig sentralbord på mobilen
annonse