Til hovedinnhold

Er dette HTCs Nexus-brett?

Dette bildet viser det som angivelig er Nexus Volantis. Vi har våre tvil.

Det er ventet at det vil dukke opp et Google Nexus-brett i nær fremtid, og at det er HTC som skal produsere det. Nå er det også dukket opp bilder av noe som angivelig er HTC Nexus Volantis.

De mest optimistiske tror brettet vil bli presentert allerede under Google I/0 denne uken, skriver Mobileburn.com.

Litt større skjerm

Google skal være interessert i å komme med et 8-tommer nettbrett som kan konkurrere med modeller som iPad Mini, LG G Pad, Amazon Kindle Fire HDX, og Samsung Galaxy Tab S. HTC skal ha fått oppdraget med å bygge brettet, og angivelig er det dette det nå har dukket opp bilder av.

Ifølge Mobileburn er HTC Volantis det første nettbrettet HTC lager. Det er ikke riktig, for HTC var blant de første som hadde et 7-tommer Android-nettbrett på markedet, med sin HTC Flyer tidlig i 2011.

Lite troverdig

Bildet av det som skal være neste Nexux-brett, viser et brett som minner mye om iPad Mini. Skjermen skal måle 8,9 tommer, og ha en oppløsning på 2048 x 1440 punkter. Prosessoren er en NVIDIA Logan 64-bit med 2 GB RAM. Brettet skal komme med 16 og 32 GB minne.

Nå er det ikke sikkert bildet er autentisk, og vi må medgi at både skjermformatet og det at vi ikke kan se noen stereohøyttalere på fronten av brettet gjør oss skeptiske. HTC er gode på design, men dette produktet mangler alle de typiske HTC-kjennetrekkene. Men så har også Google valgt å bruke sin egen design på Nexus-produktene.

Hva tror du?

Les også: Test av Google Nexus 7

annonse