– Apple Watch kommer tidligere enn antatt

Starter trolig masseproduksjon neste måned.

For noen uker siden skrev vi at Apple Watch trolig ville bli utsatt til våren 2015, basert på en artikkel fra 9to5mac. Nå virker det som ryktene om Apple Watch-forsinkelsen var overdrevet.

Fremskynder produksjonsstart

Ifølge den kinesiske avisen Economic Daily News har fabrikkene som lager komponentene i Apple Watch hatt flere gjennombrudd den siste tiden. Gjennombruddene skal ha gjort at de kan produsere flere av klokkens komponenter - alt fra skjerm til prosessor og klokkehuset - raskere enn de først hadde trodd.

Den kinesiske avisen skriver at masseproduksjonen av klokkene nå skal starte allerede i januar 2015, i stedet for februar.

Enormt volum

Den første bølgen av Apple Watch-klokker vil bestå av mellom tre og fem millioner enheter, mens det totalt vil produseres hele 24 millioner eksemplarer før året er omme.

Det ryktes at Quanta, den taiwanske produksjonspartneren til Apple, har ansatt over 10 000 arbeidere for å få unna alle Apple Watch-bestillingene.

Apple har fortsatt ikke gitt noen nøyaktig lanseringsdato for Apple Watch, annet enn «tidlig 2015». Med produksjonen fremskyndet til januar, kan det virke som vi i hvert fall får se klokkene på markedet før våren.

Ingen vet nøyaktig hva prisen vil bli:
- Den dyreste Apple-klokken vil koste minst 27 000 kroner »

(Kilder: Apple Insider, BGR, Economic Daily News)

annonse