Til hovedinnhold

Han driver verdens beste arbeidsplass

Microsoft er visst det aller beste multinasjonale selskapet å jobbe i.

De fleste Noen arbeidsgivere prøver å gjøre sitt ytterste for å ha en fornøyd arbeidsstokk, og noen gjør dette bedre enn andre. Den som gjør det aller, aller best er Microsoft, ifølge Great Place to Work Institute.

I årets kåring av de 25 beste multinasjonale selskapene seilte nemlig Microsoft helt til topps av den prestisjetunge lista, en liste som dessuten er tungt dominert av amerikanske selskaper – 19 av dem har nemlig hovedsete i USA.

Beste europeiske selskap er Diaego, som klokker inn som nummer elleve.

IT-bedrifter er for øvrig greit representert på lista. På plassene under Microsoft finner vi programvareutvikleren SAS, NetApp og Google, i den rekkefølgen. Cisco havnet på en sjetteplass, mens Intel kom inn som nummer fjorten.

Også for Norge spesielt har Great Place to Work hatt en kåring. IT-bedriftene er også svært godt representert her, og ligger først både for stor, mellomstor og liten bedrift. Ifølge den aktuelle lista bør du da søke deg til Finn.no, SAS Institute (programvareutvikleren ja) eller Itema dersom du skal være lykkeligst mulig på jobb.

(Kilde: Great Place to Work Institute)

annonse